Проста закуска на святковий стіл: рулети з огірків та начинкою всередині – 15 хвилин і страву буде подано

Зимові свята поступово наближаються в кожну родину, тож не завадить завчасно потурбуватися про святковий стіл, аби всі гості залишилися задоволеними. Приготуйте просту закуску за лічені хвилини.

Майже кожна господиня цінує свої зусилля на кухні, тому обирає страви, які не займають багато часу. Пропонуємо ознайомитися з рецептом простих рулетиків з огірка, які нагадують роли. Ідеальна начинка для ситного перекусу чи святкового стола.

Проста закуска на святковий стіл

Інгредієнти

  • Огірок – 2 шт.
  • Вершковий сир – 100 г
  • Крабові палички – 150 г
  • Варені курячі яйця – 2 шт.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Зелень – кріп, петрушка
  • Сіль
  • Кунжут – до свого смаку

Приготування

Спочатку тоненькими смужками поріжте огірки. Для зручності скористайтеся овочерізкою, якщо ж її немає, тоді використовуйте кухонний ніж.

Дрібно нарізаємо крабові палички. Краще буде, якщо нарізати їх кубиками. Теж саме робимо з яйцями. Очищуємо їх від шкарлупи та додаємо вже в подрібленому вигляді до крабових паличок.

До нарізаних інгредієнтів додайте вершковий сир, вичавлений часник, подріблену зелень (за побажанням) та трішки солі. Отриману масу добре перемішайте.

Якщо у вас вийшли короткі смужки від огірка, то можна на неї накласти ще одну смужку та згорнути все в так званий рол.

Викладіть тоненькі смужки огірка на стіл та почніть їх наповнювати начинкою. На краю смужки кладіть одну ложку приготованої начинки та згорніть все в рулетик. Аби вони не розвалювалися, кожен рулет закріпіть зубочисткою.

Проста закуска на святковий стіл

Після того, як кожен рол буде закріплено зубочисткою, оформлюємо його шапочку. Для цього, на верхівку кожного, викладіть ложкою ще трішки начинки. Для естетичного вигляду, роли з огірка можна посипати кунжутом. Проста закуска до святкового столу готова. Смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!