Рецепт святкового яєчного рулету з червоною рибкою та огірками: гості від здивування не захочуть йти додому

Приготуйте святковий вишуканий рулет з червоною рибкою та огірками, який точно стане безпрограшним варіантом, щоб здивувати своїх гостей. Страва смачна, а ще гарна на вигляд.

З назви страви ми розуміємо, що закуска готується на основі яєць, які смажать, а потім загортають в рулет з начинкою, приготованою до свого смаку. Пропонуємо зробити одну з найбільш популярних – з рубаної червоної рибки та свіжих огірків, які надають особливості та аромату.

Часто рулет подають на стіл уже розрізаними на тонкі порції, прикрашають зеленню або лимоном, щоб підвищити смакові відчуття. Закуску вважають дуже вишуканою та, чомусь, складною, однак хочемо розвіяти ці чутки та розповісти, як її приготувати.

Святковий яєчний рулет з червоною рибкою та огірками

Інгредієнти

  • Червона рибка – 200 г
  • Довгий огірок – 1 шт.
  • Крем-сир – 100-150 г
  • Яйця – 4 шт.
  • Олія
  • Сіль, перець – на смак

Приготування

Для початку робимо яєчні млинці. Всього нам потрібно чотири млинці, по одному яйцю. Перше яйце збиваємо, до смаку солимо та перчимо. Смажимо на розігрітій сковороді з олією, з одного боку декілька хвилин. Всі ті самі дії повторюємо ще три рази з яйцями, які залишилися.

Один великий та довгий огірок нарізаємо тоненькими слайсами. Для зручності радимо використати овочерізку.

Яєчні млинці намазуємо крем-сиром, мастимо всю поверхню та не пропускайте шви, аби вони добре склеїлися.

Святковий яєчний рулет з червоною рибкою та огірками

Викладаємо на млинці смужками огірок, а між ними порізану червону рибку. Все добре скручуємо в рулет. Це робимо на пергаменті, оскільки так зручніше. Загортаємо в пергамент та ставимо в холодильник на годину. Потім нарізаємо, за бажанням прикрашаємо зеленню та подаємо на стіл. Всім смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!