Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Інгредієнти:

  • Молоко – 300 мл
  • Борошно 1,8 кг
  • Яйця – 18 шт.
  • Цукор – 500 г
  • Вершкове масло – 500 г
  • Родзинки – 300 г
  • Коньяк – 50 г
  • Дріжджі
  • Ваніль
  • Цукрова пудра

Приготування:

Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування пасок за рецептом Олі Полякової. 1,5 пакетика дріжджів висипте в глибоку миску, після цього залийте молоком (заздалегідь трішки підігрійте молоко, воно повинне бути теплим, але ні в жодному разі не гарячим). Просійте борошно і поступово також всипте в миску. Почніть замішувати всі інгредієнти між собою, за консистенцією ця маса повинна нагадувати густу сметану. Відправте миску із сумішшю в розігріту до 50 градусів духовку на 20 хвилин.

Рецепт фірмових пасок від співачки Олі Полякової
Рецепт фірмових пасок від співачки Олі Полякової

Для приготування тіста, підготуйте місткості з білками з 14 яєць та жовтками з 18 яєць. 550 грамів цукру рівномірно розподіліть по місткостях з жовтками і білками. А далі збийте жовтки та білки за допомогою міксера до білої маси (вона повинна вийти повітряною, як піна). Родзинки потрібно замочити в алкоголі, для цього залийте їх коньяком та відставте, а поки продовжте роботу з тістом.

В підігріту в духовці опару влийте збиті білки з жовтками, додайте 500 грамів вершкового масла та поступово всипте борошно, що залишилось. Ретельно замісіть тісто, комбайн чудово впорається з цим завданням. Як зазначила співачка, тісто повинне бути рідкуватим, якщо консистенція буде цупкою, то паски не вийдуть пухкими. Після ретельного замісу додайте в тісто трішки оливкової олії. Замочені родзинки обваляйте в борошні та додайте в тісто. Місткість з тістом на кілька хвилин поставте в духовку на 30-40 градусів.

На дно форм для пасок викладіть пергамент, а боки змастіть оливковою олією. Після цього наповніть тістом форми на 1/3. А далі відправте заготівлі в розігріту до 40 градусів духовку приблизно на півтори години. Коли вказаний час пройде, дістаньте форми з духовки, збільште температуру до 200 градусів і знову поверніть в неї заготівлі та продовжуйте випікати протягом 35 хвилин.

Готову святкову випічку прикрасьте на свій смак, для цього зробіть глазур та використайте солодкі посипки. Смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.

Цей рецепт шукають багато господинь: автентичне олександрійське тісто для великодніх пасок на 2 жовтках

Українські святкові традиції завжди надихали на створення особливих страв до святкового столу. Одним із таких смаколиків є автентична олександрійська паска на Великдень.