Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Інгредієнти:

  • 5 яєць
  • 200 грамів цукру
  • 180 мілілітрів молока
  • 230 грамів вершкового масла
  • 440 грамів борошна
  • 12 грамів розпушувача
  • 1 лимон (цедра)
  • Цукати – на свій смак
  • Глазур
  • Солодкі посипки

Підготовка:

Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування Великодніх пасок без дріжджів за рецептом Ольги Сумської. Перед початком приготування заздалегідь дістаньте вершкове масло з холодильника, воно знадобиться нам розм’якшеним. Молоко підігрійте зручним для вас способом (воно повинне бути теплим, але не гарячим). Борошно також просійте перед початком приготування, завдяки цьому паски вийдуть м’якими та повітряними.

Рецепт фірмових пасок від акторки Ольги Сумської
Рецепт фірмових пасок від акторки Ольги Сумської

Приготування:

Підготуйте глибоку миску, після цього вбийте в неї яйця. Сюди ж всипте цукор. Тепер ретельно збийте всі інгредієнти між собою протягом 3-5 хвилин (для цього варто використати міксер). Після збивання повинна з’явитись піна. В масу влийте підігріте молоко і розм’якшене вершкове масло, а далі продовжте збивати міксером на низьких обертах.

Борошно та розпушувач висипте в окрему місткість і перемішайте. Поступово додайте сухі інгредієнти до збитих яєць. В процесі обережно збивайте міксером. За допомогою тертки зніміть з лимона верхній шар. Додайте цедру та цукати до тіста, перемішайте.

Готове тісто перекладіть у форми для пасок, заповніть їх трохи більше, ніж до середини (якщо форми металеві, змастіть їх вершковим маслом). Випікайте паски при температурі 180 °C протягом 40-45 хвилин.

Готову випічку змастіть глазур’ю та прикрасьте солодкою посипкою на свій смак. Смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.

Цей рецепт шукають багато господинь: автентичне олександрійське тісто для великодніх пасок на 2 жовтках

Українські святкові традиції завжди надихали на створення особливих страв до святкового столу. Одним із таких смаколиків є автентична олександрійська паска на Великдень.