Шоколадний пиріг на сковороді за лічені хвилини, який смакує наче торт: приготуєте, поки закипить чайник

Іноді нам не вистачає часу та сил на повноцінну випічку, і тоді нам як ніколи підійде пиріг на сковороді. Шоколадний пиріг на сковороді — швидкий, смачний та нічим не гірший за інші кондитерські смаколики виріб. Дізнайтеся детальний покроковийПокроковий рецепт пирога на сковорідці рецепт у нашій статті.

Рецепт шоколадного пирога на сковороді допоможе вам влаштувати швидке чаювання без зайвої метушні. Виходить так само смачно, як торт з кремом.

Шоколадний пиріг на сковороді

Список інгредієнтів

Для приготування пирога вам знадобиться:

  • 2 яйця
  • 100 гр цукру
  • Ванільний цукор
  • 60 мл сметани
  • 120 мл молока
  • 80 гр борошна
  • 40 гр какао
  • 1 упаковка розпушувачу
  • 2 столових ложки рослинноі олії

Покроковий рецепт пирога на сковороді

Спочатку необхідно розбити два яйця у миску, додати до яєчної маси сто грамів звичайного цукру та ванільного цукру. В окрему миску додати шістдесят мілілітрів сметани, вісімдесят грамів борошна та сорок грамів какао. Також додати одну упаковку розпушувачу і дві столових ложки рослинної олії, щоб маса не чіплялася за стінки пательні. Дві миски поєднати в одну, ретельно перемішуючи.

Шоколадний пиріг на сковороді

Пательню ставимо на мінімальний вогонь, розігріваємо і виливаємо тісто у неї. Накриваємо кришкою та готуємо приблизно 30 хвилин. Якщо ваша плита не така потужна, можливо доведеться почекати довше. Пиріг має легко діставатися. Не забудьте перевірити готовність дерев’яною шпажкою.

Шоколадний пиріг на сковороді

Після основної частини рецепту приступаємо до крему. Візьміть плитку білого або чорного шоколаду, налийте до нього сто вісімдесят мілілітрів молока та поставте розігріватися. Ви можете використати мікрохвильову піч, або ж зробити це на плиті. Готовою сумішшю полийте свій шоколадний пиріг на сковороді, прикрасьте за бажанням і можете подавати на стіл до гостей.

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.