Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша, який можна приготувати за 30 хвилин: просто тане у роті

Рецепт штруделя по силах далеко не кожній господині, і варто відмітити, що тривалість його приготування також не приваблює домогосподинь, які хочуть побалувати своїх домашніх.

Штрудель з вишнею — неймовірно смачна випічка, яка вимагає сил та нервів. І вона того коштує, однак далеко не в кожної господині є час для замісу тіста та розкатування його, щоб створити цей делікатес. Тим не менш, в мережі вже активно поширюється новий рецепт штруделю, який став справжнім хітом.

Уся справа в тому, що він не вимагає замісу тіста, але смаком нічим не поступається. Дізнайтеся в нашій статті, як поласувати смачним штруделем з вишнею, не докладаючи до цього великих зусиль.

Інгредієнти

  • Вишня — 0,5 кілограм
  • Цукор — 1 стакан
  • Крохмал —2-3 чайні ложки
  • Яйце — 1 штука
  • Лаваш — 1 лист
  • Сметана — 2 столових ложки

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Спочатку нашу вишню необхідно помити та позбавити її кісточок. Після цього ягода потрапляє до сотейника, куди ми додаємо наш цукор. Виварюємо вишню на вогні, а потім додаємо крохмал. Робимо ми це, щоб вишня не потекла під час випікання, а начинка була м’якою і не водянистою. Не варто нехтувати цим кроком.

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Після того, як вишня стає схожою на желе, знімаємо її з вогню та залишаємо охолонути.

Тим часом, дістаємо лист нашого лавашу та розправляємо його. Куряче яйце ретельно збиваємо і додаємо в нього сметану. Цією масою змащуємо лаваш з середини. Наносимо зверху вишню та загортаємо тісто так, як ми це робили би з рулетом.

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Після цього змащуємо тісто зверху для приємної та рум’яної скоринки.

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Відправляємо наш штрудель у духовку і печемо до готовності.

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Варто відмітити, що випічка буде готова набагато раніше, ніж штрудель зі звичайного тіста. При бажанні можна додати до начинки горіхи.

Схожі статті

Кружка кефіру, борошно та 1 яйце! Можна пекти ці неймовірні булочки через день — ідеально до кави та чаю

Улюблений чай або ароматна кава — це чудовий початок ранку. Але він буде ще кращим, якщо на сніданок з'їсти смачні булочки. Ідеально, якщо вони домашні, а не магазинні. Готуються вони досить просто!

Улюблене печиво дитинства, яке готується всього за 30 хвилин! Одна хитрість, яка робить його саме таким

Справжні ласуни точно оцінять цей рецепт - багато шоколаду та горіхів, що ще треба для вдалого чаювання? Спробуйте цей простий рецепт та почастуйте рідних смачненьким.

Ідеально до чаю та кави! Цей тертий пиріг хочеться готувати ще і ще! Дуже смачна начинка з секретом

Коли потрібно швидко приготувати щось смачненьке до чаю, тертий пиріг — це ідеальний варіант. Спробуйте цей рецепт один раз, і ви будете використовувати його постійно.

Хвилинна смакота на сніданок. Ледачі пиріжки на кефірі “Три хвилинки”

Є час готувати, але немає бажання. Є бажання, але немає часу. Майже кожна господиня знайома з такою ситуацією. Але ж як вдіяти, коли хочеться чогось смачненького? Зробіть швидкі пиріжки на кефірі!

Крутіше, ніж Шарлотка: дружина Григорія Решетніка повернулася з-за кордону і почала одразу пекти пироги

Дружина відомого ведучого Григорія Решетніка, багатодітна мама Крістіна Решетнік, яка нещодавно побувала у Франції, привезла рецепт найсмачнішого пирога з черешнею, з яким із задоволенням поділилася.

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.