Найсмачніший рецепт пирога з консервою за 45 хвилин: легко, швидко, просто, а смак незабутній

Смачненькі пироги полюбляють всі і не важливо солодкі вони чи солоні. Поєднання тіста зі смачною начинкою – це завжди неймовірно смачно і ситно. А ще доволі швидко, бо не всі пироги потрібно довго готувати.

У багатьох людей пиріг асоціюється з дитинством, коли мама або бабуся пекли щось смачненьке, а потім накривали стіл, заварювали чай і збирали всю родину за одним столом. І у кожного точно є найулюбленіший батьківський пиріг. У когось з фруктами, у когось з овочами, а у когось з м’ясом або з рибою.

Пиріг з консервою

Тож, сьогодні ми з вами трохи зануримося у дитинство і приготуємо неймовірно смачний рецепт пирога з рибною консервою. І для цього нам знадобляться так і продукти.

Інгредієнти для тіста:

  • Кефір – 440 грамів
  • Борошно – 330 грамів
  • Сода – 1 чайна ложка
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Яйця – 2 штуки.

Для начинки беремо:

  • Консервована горбуша – 1 баночка
  • Невелика цибулина – 1 штука
  • Картопля середнього розміру – 1 штука
  • Кріп, сіль – за смаком.

Тепер, коли ми маємо під рукою всі необхідні інгредієнти, можемо переходити до приготування. Для зручності ми розділили всі пункти на етапи.

Беремо кефір і трішки підігріваємо його у мікрохвильовці, а далі варто додати соду і залишити на 5 хвилин

Тим часом нарізаємо  кріп, тонкими півкільцями цибулю, тонкими маленькими скибочками картоплю (якщо будуть великі шматочки, пиріг не встигне приготуватися)

До кефіру додаємо сіль, яйця і перемішуємо. Далі просіюємо борошно і перемішуємо знову до однорідної маси.

Тепер потрібно змастити форму для запікання і викласти половину тіста, далі рибну консерву, кріп, цибулю й останнім шаром кладемо картоплю.

Посоліть і викладіть зверху частину тіста, що залишилася.

Розрівняйте, посипте кунжутом за бажанням. Тепер відправляємо пиріг у духовку, яка заздалегідь була розігріта до180 градусів. І запікаємо протягом 40-45 хвилин.

Діаметр у форми краще взяти великий, щоб тісто встигло пропектися

Якщо верхівка пирога почне підгоряти, накрийте фольгою.

Смачний пиріг з консервою

Тож, таким простим і швидким способом м приготували пиріг для всієї родини.

Схожі статті

Кружка кефіру, борошно та 1 яйце! Можна пекти ці неймовірні булочки через день — ідеально до кави та чаю

Улюблений чай або ароматна кава — це чудовий початок ранку. Але він буде ще кращим, якщо на сніданок з'їсти смачні булочки. Ідеально, якщо вони домашні, а не магазинні. Готуються вони досить просто!

Хвилинна смакота на сніданок. Ледачі пиріжки на кефірі “Три хвилинки”

Є час готувати, але немає бажання. Є бажання, але немає часу. Майже кожна господиня знайома з такою ситуацією. Але ж як вдіяти, коли хочеться чогось смачненького? Зробіть швидкі пиріжки на кефірі!

Крутіше, ніж Шарлотка: дружина Григорія Решетніка повернулася з-за кордону і почала одразу пекти пироги

Дружина відомого ведучого Григорія Решетніка, багатодітна мама Крістіна Решетнік, яка нещодавно побувала у Франції, привезла рецепт найсмачнішого пирога з черешнею, з яким із задоволенням поділилася.

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.