Смак дитинства: рецепт сосисок у тісті, які не зрівняються з випічкою з їдальні. Такі смачні ви ще не їли

Смачна та проста справа, знайома з дитинства, що любить кожен. Ідеальний варіант перекусу з собою, підійде і дітям до школи, і дорослим на роботу.

Це дуже простий рецепт, і ви можете експериментувати зі смаками, додавши спеції або сир до випічки. Насолоджуйтеся смачними сосисками в тісті!

Інгредієнти

  • 230 мілілітрів теплого молока (39°С)
  • 1 чайна ложка сухих дріжджів (3 грами)
  • 2 столові ложки цукру (25 грамів)
  • 300 грамів борошна
  • дрібка солі
  • 15 грамів масла
  • 1 яйце та трохи молока для змащування
  • 16 сосисок

Рецепт приготування

До теплого молока додаємо сухі дріжджі та цукор. Гарно перемішуємо до розчинення цукру. Теплоту молока можна перевірити пальцем, йому повинно бути тепло та комфортно в рідині. Залишаємо суміш на 5 хвилин.

Смачний рецепт приготування сосисок у тісті
Смачний рецепт приготування сосисок у тісті

У миску насипаємо борошно та сіль. Створюємо “ямку”, в яку вливаємо молоко. Гарно вимішуємо тісто. Для замішування можна використовувати лопатку, ложку чи міксер з насадкою для тіста. Руками місити не треба, бо тісто липке. Додаємо до тіста розтоплене вершкове масло. Лопаткою вмішуємо його у тісто. Перевертаємо тісто гладкою стороною догори, накриваємо харчовою плівкою та залишаємо зростати на 2 години в темному місті без протягів.

Смачний рецепт приготування сосисок у тісті
Смачний рецепт приготування сосисок у тісті

Викладаємо тісто на посипану борошном поверхню. Розділяємо тісто на 16 частинок. Посипаємо їх борошном та робимо товсті ковбаски. Деко застилаємо пергаментом. Ковбаску з тіста розкачуємо долонями до стану шнурочка. Беремо сосиску та обмотуємо її тістом. Розміщуємо сосиски на пергаменті, залишивши між ними місце. Даємо підійти 20 хвилин. Після, змащуємо булочки яйцем з невеликою кількістю молока. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин. Після випікання даємо виробам охолонути. Смачного.

Смачний рецепт приготування сосисок у тісті
Смачний рецепт приготування сосисок у тісті

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.