Швидкі міні-пиріжки з рубленого тіста без дріжджів: начинка може бути будь-яка – розлітаються за секунди

Напевно вже багато хто з вас будує плани на вихідні у колі сім'ї та друзів. Тож чому б не порадувати близьких смачною домашньою випічкою - мініатюрними пиріжками, які готуються дуже швидко.

Напередодні вихідних та свят дуже хочеться порадувати рідних чимось смачненьким. Наприклад, домашні мініпиріжки з рубленого тіста без дріжджів, яке ідеально поєднується з будь-якою начинкою. Це може бути капуста, яйця із зеленою цибулею, яблучний джем чи полуничне варення. Вибирай на власний смак. А потім запрошуй у гості друзів і разом насолоджуйтесь гарними видами з вікна та спокійними вихідними.

Швидкі міні-пиріжки з рубленого тіста без дріжджів
Швидкі міні-пиріжки з рубленого тіста без дріжджів

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 250 г можна використовувати маргарин.
  • Борошно пшеничне – 450 г
  • Цукор – щіпка
  • Сіль – за смаком
  • Розпушувач – ½ чайної ложки
  • Яйця лише жовтки – 2 шт.
  • Сметана – 180 г

Для начинки в цьому рецепті використовували 500 г курячого філе + картопля.

  • Цибуля середнього розміру – 2 шт.
  • Сіль, перець та інші спеції – за смаком
Швидкі міні-пиріжки з рубленого тіста без дріжджів
Швидкі міні-пиріжки з рубленого тіста без дріжджів

Приготування:

Борошно просійте у велику миску, додайте сіль, цукровий пісок, масло і порубайте тісто в крихту. Робити це можна двома способами. Перший – помістивши всі продукти в чашу кухонного процесора або перетираючи вручну – порубавши ножем, розкочуючи на столі качалкою. Повинна вийти дрібна однорідна крихта з борошна та вершкового масла.

Далі покладіть у крихту сметану та яєчні жовтки і все ретельно перемішайте. Готове тісто не повинне прилипати до рук. Сформуйте з отриманого тесту кулю, загорніть її в харчову плівку і відправте в холодильник приблизно на 40-45 хвилин. Пів справи вже зроблено!

Після того, як тісто трохи “відпочило”, розділяємо його на 2 частини. Розкочуємо і вирізаємо кружечки.

Потім заповнюємо начинкою по 2 ч/л, загортаємо, змащуємо жовтком, посипаємо насінням кунжуту і відправляємо в духовку, прогріту до 200 градусів на 20-25 хвилин.

Всім хороших спокійних вихідних та позитивних вражень!

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.