Швидкий медовий пиріг до чаю за лічені хвилини: просто змішайте всі інгредієнти та відправте у духовку

Скористайтеся перевіреним роками рецептом дуже смачного, м'якого, ніжного медового пирога, який робиться за декілька хвилин. Таке пригощання ідеально впишеться до чаювання.

Вважаєте, що випічка, то не ваша справа, тому приготування пирогів звучить щось на складному? Розвіємо ваші стереотипи, оскільки за допомогою простого рецепта, ви самостійно зможете зробити для себе чи своєї родини відомий десерт.

Медовий пиріг – прекрасна можливість проявити свої кулінарні здібності, адже всі дії на кухні є дуже зрозумілими та, що не менш важливо, легкими. Приємно зібратися за одним столом зі смачним частуванням, за чашечкою чаю та вислухати похвалу від близьких, адресовану вашим старанням.

Швидкий медовий пиріг до чаю

Інгредієнти

  • Мед – 200 г
  • Молоко – 250 г
  • Сметана – 250 г
  • Сода – 1 ст. л.
  • Цукор – 500 г
  • Борошно – 800 г
  • Олія – 120 мл
  • Яйця – 5 шт.

Приготування

В посудині, в якій міститься сметана, додайте негашену соду, перемішайте та залиште приблизно на 10-15 хвилин.

Сюди ж налийте молоко та перемішайте. Збийте міксером яйця з цукром, потім додайте мед, ще раз збийте.

В сметану з молоком влийте олію. Все збиваємо, поступово додаючи борошно. Дивимося, щоб наше тісто нагадувало вигляд густої сметани.

Швидкий медовий пиріг до чаю

Залишилося найпростіше. Оберіть форму, в якій збираєтеся пекти солодку страву. Застеліть її пергаментом, вилийте тісто. Поставте випікати свій пиріг при температурі 180 градусів на 45-50 хвилин. Ось і все, швидкий, ніжний та неймовірний медовий пиріг можна ставити на стіл та насолоджуватися смаком. Найкраще, коли після його приготування, ви відразу почнете куштувати. Всім смачного!

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.