Вони не затримаються на вашому столі: найсмачніші пиріжки з капустою, для яких не потрібні дріжджі та кефір

Пропонуємо вам рецепт надзвичайно смачних пиріжків, що не потребують дріжджів та кефіру. Готуються швидко та дуже просто, а смак, дійсно, вражає! Усі гості розберуть за лічені хвилини

Інгредієнти:

  • Борошно – 300-400 г
  • Масло рослинне – 230 мл (100 мл для тіста + 130 мл для начинки)
  • Вода – 100 г
  • Капуста білокачанна – 500 г
  • Морква – 150 г
  • Цибуля ріпчаста – 100 г
  • Яйце (для змащування пиріжків) – 1 шт.
  • Сіль – на свій смак
  • Перець – на свій смак

Приготування тіста для пиріжків:

Для приготування тіста змішайте воду та 100 мл рослинної олії. Додайте 2 дрібки солі і заздалегідь просіяне борошно (близько 2 склянок, додавайте поступово). Замісіть тісто та помістіть у пакет. Дайте відпочити, поки готується начинка.

Готуємо начинку для пиріжків:

Цибулю наріжте чвертькільцями. Відправте цибулю на сковорідку з олією (70-80 мл) і додайте до неї натерту на дрібній тертці моркву. Обсмажте овочі на середньому вогні. Нашинкуйте капусту. Злегка помніть капусту руками. Викладіть капусту на сковорідку. Додайте ще рослинної олії (50 мл) і тушкуйте протягом 20-40 хвилин (все залежить від капусти). Після цього додайте сіль та перець на свій смак.

Рецепт пиріжків з капустою без дріжджів та кефіру: просто та смачно
Рецепт пиріжків з капустою без дріжджів та кефіру: просто та смачно

Формуємо та випікаємо пиріжки:

Розкачайте тісто в пласт завтовшки 2-3 мм, виріжте кружечки. Викладіть капустяну начинку і сформуйте пиріжки. Випікайте пиріжки в духовці при температурі в 200 градусів протягом 20 хвилин. Через 10 хвилин змастіть пиріжки з капустою збитим яйцем. Пиріжки з капустою готові, смачного!

Також радимо вам переглянути відеорецепт смачної вечері. Макарони Болоньєзе готуються швидко та просто в домашніх умовах, а смак не поступається італійським ресторанам!

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.