Діти будуть у захваті від такого перекусу: прості у приготуванні, але дуже смачні та привабливі піца-мафіни

Знайдена неймовірно смачна альтернатива звичній піці. Приготування займає менше часу, а результат вражає своїм ароматом та зовнішнім виглядом.

Чудова альтернатива звичній піці. Вам більше не потрібно заморочуватися з дріжджами тістом та гарно розкладати начинку по поверхні випічки. Солоні мафіни це дуже просто та швидко. Все змішав та у духовку. Для начинки підійдуть будь-які продукти, тож обирайте те, що вам до вподоби. Виходять вони дуже пухкенькі, м’якенькі та смачні. А діти просто у захваті від такого перекусу.

Інгредієнти

  • Пшеничне борошно – 150 грамів;
  • Молоко – 250 мілілітрів;
  • Яйце – 1 штука;
  • Ковбаса – 100 грамів;
  • Сир – 250 грамів;
  • Розпушувач – 1 чайна ложка;
  • Італійські трави – 1 чайна ложка;
  • Сіль – щіпка.

Інструкції з приготування

У мисці з’єднуємо просіяне борошно, сіль, прованські трави та розпушувач. Ретельно перемішуємо сухі інгредієнти. Якщо ви не любите трави, то це інгредієнти можна пропустити.

Рецепт приготування піца-мафінів для швидкого перекусу
Рецепт приготування піца-мафінів для швидкого перекусу

Окремо з’єднуємо яйце та молоко. Трохи збиваємо вінчиком до легкої піни. Об’єднуємо сухі та рідкі інгредієнти між собою. Тісто виходить досить рідке.

Рецепт приготування піца-мафінів для швидкого перекусу
Рецепт приготування піца-мафінів для швидкого перекусу

Для начинки нарізаємо ковбасу та натираємо сир. Смачніше використовувати різні види сирів. Також для начинки можна використовувати шинку, оливки, відварну курку, помідори, словом будь-що, що ви полюбляєте. Змішуємо начинку з тістом.

Рецепт приготування піца-мафінів для швидкого перекусу
Рецепт приготування піца-мафінів для швидкого перекусу

Даємо тісту постояти хвилин 10, а тим часом готуємо формочки. Форми для кексів змащуємо вершковим маслом. Викладаємо тісто, трохи не докладаючи до краю. з цієї кількості тіста виходить 11-12 таких кексиків. Випікаємо мафіни при температурі 190 градусів приблизно 20-25 хвилин. Перед тим, як виймати вироби з  форм, дайте їм трохи охолонути. Смачного.

Рецепт приготування піца-мафінів для швидкого перекусу
Рецепт приготування піца-мафінів для швидкого перекусу

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.