До чаю за лічені хвилини: на заміс і на випічку мінімум часу: найшвидше, найсмачніше домашнє печиво

Радимо до вашого приготування просте та смачне віденське печиво. Таке печиво ви можете приготувати в домашніх умовах. Якщо до вас незабаром мають прийти в гості, то цей рецепт чудово вам підійде.

Готується воно з доступних та бюджетних інгредієнтів, які є практично у кожного будинку. Для різноманітності ви можете використовувати різні види варення, щоби печиво виглядало красиво і не здавалося одноманітним.

Готується воно дуже швидко і просто, тому з його приготуванням не виникне жодних труднощів навіть у недосвідченого кулінара. Спробуйте приготувати віденське печиво на наш рецепт, адже воно обов’язково сподобається всім вашим гостям і близьким.

Печиво Віденське набуло широкої популярності завдяки його ніжній текстурі та хрумкій зовнішності.

Інгредієнти

  • Куряче яйце – 2 шт
  • Борошно – 500 г
  • Цукор – 150 г
  • Вершкове масло – 220 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Варення – 400 г
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Як приготувати смачне печиво

Насамперед ми готуємо всі необхідні інгредієнти. Беремо вершкове масло та розтоплюємо його на сковороді. У теплу масу кладемо цукор і розмішуємо до розчинення. Даємо трохи охолонути, розбиваємо до неї курячі яйця і збиваємо все це до однорідної консистенції.

Простий рецепт приготування вівсяного печива
Як приготувати смачне печиво

У глибоку ємність ми просіюємо борошно, розпушувач та сіль. Тепер потроху насипаємо борошно в яєчну суміш і замішуємо тісто, а також при необхідності додаємо ще трохи борошна. Перекладаємо тісто на стіл та вимішуємо його руками. Розділяємо його на різні дві частини, меншу частину кладемо в харчову плівку і прибираємо в морозильну камеру приблизно на 20 хвилин.

Новий рецепт приготування смачного печива Мушлі
Новий рецепт приготування смачного печива

На застелений пергаментним папером лист ми кладемо тісто, розкочуємо його і створюємо бортики. Беремо джем або будь-яке варення, кладемо на тісто, що розкочує, і рівномірно розподіляємо. З морозилки дістаємо тісто і подрібнюємо його на великій тертці, після чого посипаємо зверху на начинку.

У розігріту духовку ставимо лист з печивом і запікаємо його близько 40 хвилин при температурі 180 градусів. Віденське печиво готове, виймаємо його з духовки, даємо йому повністю охолонути, ріжемо на шматочки і подаємо до столу. Бажаємо вам приємного апетиту!

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.