Вершкове печиво з джемом тепер мій фаворит: неймовірна солодка випічка, від якої родина та друзі у захваті

Якщо захотілося посмакувати зробленою власноруч солодкою випічкою, тоді рецепт вершкового печива з джемом стане в пригоді. З таким можна завітати до друзів на атмосферне домашнє чаювання.

При дотриманні всіх етапів в процесі приготування, отримаєте дуже ніжне, м’яке, ароматне та неймовірно смачне вершкове печиво. Їхньою родзинкою стануть сердечка, які наповнимо джемом. Такі можна сміливо дарувати своїй половинці на День Святого Валентина. Переконуємо, що цей солодкий презент нікого не залишить байдужим.

Зазвичай таке печиво підходить для чаю чи кави, створюючи приємну атмосферу, з особливим пригощанням. Також неабиякою перевагою є те, що не знадобиться багато інгредієнтів, які здебільшого заведено використовувати. Все лише найнеобхідніше, щоб мати змогу заощадити свої кошти. Дізнайтеся про складові цієї випічки та відразу почніть готувати.

Вершкове печиво з джемом

Інгредієнти

  • Вершкове масло – 120 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 1 шт.
  • Борошно – 250 г
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Дрібка солі
  • Джем

Приготування

Розтоплене вершкове масло з’єднуємо з цукром та сіллю. Потім додаємо яйце, борошно і розпушувач. Замішуємо тісто.

З тіста формуємо кульки. Деко застилаємо пергаментним папером, викладаємо їх, злегка придавлюємо та посередині робимо, за допомогою країв ложки, заглиблення у формі серця. Наповнюємо джемом, можна брати будь-який до вашого смаку.

Відправляємо печиво в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 20-25 хвилин.

Вершкове печиво з джемом

Для того, щоб воно довше залишалося м’яким, варто відразу перекласти в пакет. Неймовірно смачне, ніжне та ароматне печиво готове. Даруйте своїм рідним приємні емоції навіть такими дрібницями. Всім смачного!

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.