Поки в магазинах багато мандаринів печу цей пиріг: тісто просто перетираю і насипаю у форму з начинкою

Цей мандариновий пиріг ви запамʼятаєте назавжди і ще неодноразово його зробите для всієї сім'ї. Давайте дізнаємося, як правильно його приготувати!

Мандариновий пиріг – це безумовно сезонна насолода. Даний фрукт найчастіше можна знайти на прилавках саме у зимовий період часу. І це ідеально, адже саме взимку нам хочеться пригоститися чимось пряним, солодким та з цитрусовим ароматом.

Рецепт даного порога не вимагає жодних виключних кулінарних навичок. Усе, що знадобиться, — це невеликий набір продуктів та ваше бажання пригостити рідних та друзів. Окрім того, пиріг виходить дуже привабливим зовні та ніжним всередині. Зробити його погано майже неможливо, тому сміливо беріться за справу та вмикайте духовку.

Інгредієнти

  • Борошно – 300 г
  • Вершкове масло – 85 г
  • Цукор – 120 г
  • Яйця – 1 шт
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Сіль – 1/8 ч. л.
  • Мандарини – 700 г
  • Цукор для начинки – 100 г
  • Борошно для начинки – 40 г

Як смачно приготувати мандариновий пиріг

Для початку необхідно фрукти почистити та подрібнити. Після цього перекладаємо їх у миску, додаємо цукор та борошно. Усе добре перемішуємо.

Як приготувати смачний пиріг з мандаринами

В окремій мисці з’єдную просіяне борошно, цукор, сіль, розпушувач і вершкове масло. Масло має бути холодним і його найкраще спочатку нарізати на невеликі кубики. Перетираю все руками до стану однорідної крихти.

Приготування неймовірного пирога з мандаринами

До отриманої маси додаємо куряче яйце. Усі інгредієнти мають бути однакової температури. Усе тісто перетираюмо до дрібної крихти. Форму для випічку необхідно підготувати. Застилаємо її пергаментом чи просто змащуємо олією.

Рецепт неймовірного пирога з фруктами

Викладаємо тісто, потім мандаринову начинку і розрівнюємо. Начинка має обов’язково містити сік. Зверху знову насипаємо тісто. Розрівнюємо.

Духовку розігріваємо і виставляємо на 180. Випікаємо пиріг впродовж 45 хвилин. Пиріг охолоджуємо, нарізаємо на порції та подаємо. При цьому завдяки консистенції начинки ви також можете зробити з пирога печиво.

Сідайте за стіл та насолоджуйтеся смакуликом з чаєм.

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.