Найсмачніша та супер швидка страва для перекусу з собою: рецепт приготування трубочок з шинкою та сиром

Не знаєте, що взяти з собою у дорогу, або дитині набридли бутерброди? Не біда, в нас є рішення для цієї головоломки - прості трубочки зі смачною начинкою.

Такі трубочки можна подавати до чаю та до перших став, замість хліба. Їх зручно брати з собою, як швидкий перекус. А діти у захваті від такої смакоти. Вони виходять дуже ароматними, м’якенькими та апетитними, як і у гарячому, так і у холодному вигляді.

А на приготування, ви не витратите багато часу, адже тісто дуже швидко замішується та не потрібно чекати, поки воно підніметься. Начинка може бути будь-яка. Експериментуйте та насолоджуйтеся випічкою власного приготування.

Інгредієнти

Тісто:

  • Борошно – 300 грамів;
  • Вода (окріп) – 250 мілілітрів;
  • Рослинна олія – 100 мілілітрів;
  • Сіль – 1/2 чайної ложки.

Начинка:

  • Шинка – 300 грамів;
  • Сир – 100 грамів.

Інструкції з приготування

В каструлю наливаємо кип’яток, додаємо рослинну олію, ставимо на плиту та доводимо до кипіння. В глибоку миску просіюємо борошно, додаємо сіль та робимо воронку. Заливаємо борошно кип’ятком з олією та вимішуємо тісто, спочатку ложкою, потім, коли тісто трохи охолоне, руками. Накриваємо його рушником та відставляємо.

Рецепт приготування трубочок з шинкою та сиром
Рецепт приготування трубочок з шинкою та сиром

Для начинки натираємо сир та нарізаємо шинку соломкою. З тіста скатуємо ковбаску та ділимо її на однакові 15 частин. Беремо частинку та розкачуємо у коло розміром з блюдце. Складаємо краї усередину, щоб утворився прямокутник. На край викладаємо столову ложку шинки та дрібку сиру. Звертаємо все у трубочку. Повторюємо з усіма шматками тіста.

Рецепт приготування трубочок з шинкою та сиром
Рецепт приготування трубочок з шинкою та сиром

Викладаємо трубочки на змащене олією деко. До жовтка додаємо столову ложку молока, змащуємо та змащуємо трубочки, щоб при випіканні вони отримали золотаву скоринку. Зверху можна посипати кунжутом. Випікаємо при температурі 200 градусів, приблизно 30 хвилин. Смачного.

Рецепт приготування трубочок з шинкою та сиром
Рецепт приготування трубочок з шинкою та сиром

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.