Найшвидше та найсмачніше домашнє печиво, яке тільки можна зробити: ці продукти точно знайдуться у господинь

Пропонуємо на швидку руку приготувати домашнє печиво до чаю. Випічка стане вашою улюбленою, оскільки проста та неймовірно смачна. Діти її просто обожнюють.

Якщо вам захотілося швидко зробити смаколик до чаю, кави або до будь-якого іншого напою, маємо прекрасний рецепт найпростішого домашнього печива. Інгредієнти доступні, тому ви не витратите зайвих коштів.

На приготування піде приблизно 10 хвилин. Ви будете приємно здивовані, що так просто, швидко й з простих продуктів можна зробити смакоту, від якої всі рідні та друзі залишаться у захваті. Таким рецептом можна користуватися хоч кожного дня. Прекрасний варіант залучити до приготування свою дитину, а потім вона самостійно буде вас тішити.

Найшвидше та найсмачніше домашнє печиво

Також рецепт виручить, коли гості майже на порозі й треба їх пригостити чимось смачненьким та солодким. Не гайте часу і вже почніть готувати.

Інгредієнти

  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 100 г
  • Рослинна олія – 120 мл
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Борошно – 200 г

Приготування

До яйця додаємо цукор та рослинну олію. Збиваємо за допомогою вінчика протягом 1 хвилини.

Сюди ж відправляємо розпушувач, борошно і замішуємо тісто. Тісто виходить м’яким й не липне до рук.

Далі беремо шматочок тіста, робимо кульку, злегка придавлюємо і верх печива обвалюємо в цукрі. Викладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Так робимо поки не закінчиться все тісто. Наприкінці за допомогою виделки надаємо печиву гарної форми, придавлюючи посередині.

Найшвидше та найсмачніше домашнє печиво

Випікаємо в духовці при температурі 200 градусів протягом 8 хвилин. Печиво виходить дуже ніжним, смачним та розсипчастим. Всім смачного!

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.