Скоро весна, час подумати про фігуру: смачний пиріг зі звичайної вівсянки і капусти – за лічені хвилини

Весна вже на порозі, час подумати про фігуру. Цей рецепт саме для тих, хто хоче до літа мати стрункі форми. Продукти найпростіші, готуються усі за лічені хвилини. А ще це дуже смачно!

Якщо ви серйозно налаштовані мати до літа красиву та струнку фігуру, цей рецепт саме для вас. Починати вже потрібно просто зараз. Як приготувати соковитий пиріг для тонкої талії за лічені хвилини? Записуйте рецепт і із завтрашнього дня починайте готувати!

Вам знадобиться:

  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 150 мл
  • Сіль – 1 ч.л
  • Сушений орегано – 0,5 ч.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Вівсяні пластівці великі – 100 г
  • Розпушувач – 1 ч.л
  • Капуста – 400 г
  • Для верхівки пирога:
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир твердий – 40 г
Рецепт корисного пирога з вівсянки та капусти: для тонкої талії
Рецепт корисного пирога з вівсянки та капусти: для тонкої талії

Приготування:

У миску вбиваємо 2 курячі яйця. До них додаємо 150 мілілітрів молока будь-якої жирності, 1 чайну ложку солі та сушений орегано зі спецій. Не забудьте про чорний мелений перець. Тепер беремо віночок і все перемішуємо. Не варто це робити надто довго, потрібно просто змішати молоко з яйцями та спеціями. Буквально пів хвилини.

Далі додаємо до цих інгредієнтів 100 г вівсяних пластівців і одразу додаємо 1 чайну ложку розпушувача. Все перемішуємо.

На цьому етапі потрібно щоб пластівці добре намокли і злегка набрякли.

Поки відбуватиметься процес, займемося капустою. Її слід нашаткувати досить дрібно. Якщо у вас не молода, а стара капуста, то після того, як її подрібнили, пам’ятайте руками, щоб вона стала м’якшою.

Отже, капуста підготовлена і тепер її можна одразу додавати в миску до яєчної вівсяної суміші. Тепер потрібно все добре перемішати.

Далі беремо форму для запікання. Її діаметр повинен бути 21 см знизу та 24 сантиметри зверху. Висота борту при цьому 5 см. Дно та боки застилаємо пергаментом. Викладаємо масу.

Рецепт корисного пирога з вівсянки та капусти: для тонкої талії
Рецепт корисного пирога з вівсянки та капусти: для тонкої талії

Останній штрих – беремо 1 куряче яйце та будь-який, натертий на тертці твердий сир. За допомогою вилки перемішуємо до однорідності. І тепер цією чудовою сумішшю поливаємо зверху наш пиріг.

Ставимо випікатися у вже розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.