Пиріжки з капустою з простого лаваша розлетяться ще гарячими — не встигатимете смажити, їх вже розметуть

Напевно дуже важко навіть знайти людину, яка могла б сказати, що не любить пиріжки. Втім, у ритмі сучасного життя ми зазвичай купляємо їх у закладах, аніж готуємо вдома.

Уся проблема полягає в тому, що приготування пиріжків займає достатньо багато часу, і навіть якщо у вас є сили та бажання потішити себе та рідних смачною випічкою, проблема полягає саме у тому, що для цього його не вистачить.

Адже смачне тісто спочатку потрібно приготувати, потім залишити відпочивати, потім приготувати начинку, і вже після цього сформувати самі пиріжки та обсмажити їх. В цілому, виходить велика кількість етапів, які не завжди нам під силу. Таких випадках на допомогу приходять рецепти лінивих пиріжків або технологія, яка включає в себе певні хитрощі.

У нашому випадку ми будемо вдаватися до другого варіанту. Так, пропонуємо ознайомитися з рецептом приготування пиріжків з лаваша та капусти. Лаваш — це ідеальний компонент, який використовується при створенні найрізноманітніших закусок, прекрасно піддається термічній обробці та поєднується з різними начинками.

Окрім того він тримає форму, і єдине, що необхідно взяти до уваги — це не перетримати пиріжки у духовці, щоб вони не почали сипатися. Сміливо беріться за готовку та потіште домашніх неймовірною випічкою.

Інгредієнти

  • Лаваш – 2 штуки
  • капуста білокачанна – 800 г
  • цибуля – 2 штуки
  • морква – 1 штука
  • вершкове масло – 30 г
  • яйце – 2 штуки
  • сметана – 5 столових ложок
  • твердий сир – 50 г
  • борошно – 3 столові ложки
  • рослинна олія
  • сіль та перець – за смаком

Як приготувати смачні пиріжки з лаваша та капусти

Для початку необхідно вимити всі овочі. Капусту та цибулю подрібнюємо, моркву натираємо на терці. Рецепт швидких пиріжків з капустою в лаваші

Далі топимо вершкове масло на сковороді, тушкуємо капусту, солимо її та перчимо. В мисці змішуємо яйця зі сметаною, додаємо на тертий сир, борошно, перець та сіль. Все перемішуємо до однорідності. Обмакуємо пиріжки у розчині.

Розподілити начинку по обидва листи лаваша. Кожен із них згорнути в плескатий рулет і нарізати квадратиками.

Рецепт швидких пиріжків з капустою в лаваші: просто та смачно
Рецепт швидких пиріжків з капустою в лаваші

Деко змащуємо рослинною олією, ставимо пергамент та розставляємо на ньому готові вироби. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Пиріжки ставимо випікатися приблизно на 20 хвилин, але час залежить від особливостей вашої техніки.

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.