На Новий рік 2025 покладіть жменьку під ялинку: Зелена Дерев’яна Змія нагородить вдачею

У східній астрології визначили основні кольори в яких варто зустрічати новий 2025 рік. Їх всього три й вони принесуть удачу, багатство та реалізацію попередньо створених проєктів.

У це важко повірити, але вже трішки більше, ніж через два місяці українці зустрічатимуть новий 2025 рік! Для когось час і цей рік минув досить швидко, а хтось вже чекає і ніяк не дочекається новорічних свят! Зважаючи на теперішні часи, радість, крихти щастя та задоволення хочеться шукати та черпати в усьому. Найпростіший спосіб це зробити, знайти радість в тому ж новорічному святі, хоча б, у вузькому колі своєї родини. Цей 2024 рік є роком Зеленого Дерев’яного Дракона. Це створіння плавно передасть свою “владу” та “силу” Зеленій Дерев’яній Змії, яка буде символом всього наступного 2025 року.

Ця змія є шостим знаком Зодіаку в східній астрології. Вона символізує гнучкість, інтуїцію, можливість адаптуватися до певних змін і чогось нового. Змія завжди асоціюється з мудрістю, спокоєм, витримкою, раптовістю, різкістю та швидкістю. Минулий рік Дракона передбачав постійні зміни, так от, змія, яка буде наступного року, нестиме теж саме і тому буде не краще. Утім, все зважаючи на те, які саме зміни принесе наступний рік. Якщо виключно хороші й позитивні, то чому б і ні? З позитивного може бути розвиток і втілення в реальність всіх раніше створених проєктів.

У східній астрології визначили, хто буде новим символом 2025 року
У східній астрології визначили, хто буде новим символом 2025 року

Вже можна й говорити про те, в яких саме кольорах зустрічати новий 2025 рік. Зелена Дерев’яна Змія вже сама по собі показує те, що колір наступного року у більшості випадків зелений. А ще — жовтий і золотий. Тому, варіації, як прикрасити ялинку, кімнату, стіл і яку сукню обрати, самі найкращі. Адже зустрічати новий рік у золотистих, жовтих і зелених кольорах найкласніше, що тільки може бути. Вони легко поєднуються один із одним, викликають теплі, позитивні та приємні емоції. А ще, виглядають по-багатому, дійсно шикарно і безмежно святково. Оскільки такі кольори символізують багатство, то під ялинку для вдачі можна покласти жменьку монет. Вони притягнуть гроші в хату на весь наступний рік.

Схожі статті

Імена в стилі “ретро” знову в тренді: як назвати дівчинку та хлопчика у 2025 році

Дослідники прогнозують, що у новому 2025 році новонароджених дітей називатимуть іменами в стилі "ретро". Ще будуть популярні ті імена, які містять в собі гавайський стиль.

Довжина вашого мізинця розкаже про вас всю правду: а чи ви коли-небудь дивилися на свої руки так?

Наше тіло говорить про нас набагато більше, ніж можна собі уявити. Що ж насправді може розказати про нас мізинець? Деталі в нашому матеріалі.