“Стала сива і стара”: зірку “Сватів” Тетяну Кравченко розкритикували за нову зачіску

Прихильники актриси Тетяни Кравченко розкритикували новий образ зірки серіалу «Свати». Що не сподобалося фанатам, читайте далі.

Зірки обожнюють ділитися зі своїми підписниками подробицями особистого життя у соціальних мережах, але не завжди отримують у відповідь позитивні коментарі.

Під «гарячу руку» користувачів мережі цього разу потрапила зірка серіалу «Свати» Тетяна Кравченко.

Нещодавно актриса неприємно здивувала шанувальників новим фото.

Зміна іміджу Тетяни Кравченко
Зміна іміджу Тетяни Кравченко

Найчастіше 67-річна актриса викладає в стрічку Instagram фото з шанувальниками, колегами по серіалу «Свати», а також самої себе в різних театральних образах і в повсякденному житті. Одне з останніх фото насторожило шанувальників: на ньому Кравченко без макіяжу, а також з вибіленими і прибраним назад волоссям.

Все життя у актриси був темний колір волосся, а тут раптом неочікувана зміна зачіски і ще більш дивна підпис під фото: «Чекати – болісно. Забувати боляче. Але найгірше з страждань – не знати, яке рішення прийняти». Спантеличені передплатники негайно відреагували на викладений кадр.

Реакція шанувальників:

«Терміново в перукарню, це зовсім не ваш колір волосся!», «Тетяна, ми вас дуже любимо, але світле волосся вам зовсім не йдуть», «Наче посивіла, краще з темними було», – обурюються фанати. Деякі, навпаки, підтримали улюблену актрису і висловили думку, що новий колір волосся омолодить її, але трохи інший відтінок, відсутність жовтизни і укладання надали б зачісці завершений вигляд.

Сама актриса ніяк не відреагувала на коментарі підписників, а на наступному фото знову з’явилася з темним волоссям.

Схожі статті