Кравець з “Кварталу 95” поділилася теплими кадрами з доньками та сином: невідомі діти відомої мами

Олена Кравець поділилася враженнями від 2020 року.

Акторка студії “Квартал 95” вирішила не зраджувати загальній традиції і поділилася враженнями від 2020 року, який виявився особливим для всіх.

Про те, що рік буде незвичайним, гумористка знала ще з перших його днів. Воан зауважила, що незважаючи на всі негаразди, девізом цього року для неї стало завжди обирати “добре”.

Олена кравець, поділившись основними знімками 2020 року зауважила, що в кожному місяці знаходила щось хороше і намагалася взяти від життя саме ці моменти.

На одному зі знімків Олена Кравець показала, як вони всією родиною проводили час взимку, коли було багато снігу. На фото акторка показала головних людей у її житті, які і зробили цей рік незабутнім та особливим.

Також вона поділилася і літніми знімками та особливими зустрічами, які стали такими і для її прихильників.

Також Олена Кравець поділилася моментами з акторського життя, показавши частину виступу студії “Квартал 95”. І хоча вона вдячна за всі позитивні моменти року, акторка зізналася, що у Новорічну ніч вона загадає щось повністю нове для всіх сфер життя. Але поділитися про що саме вона мріє, поки не буде.

Олена Кравець у образі Юлії Тимошенко. Один з номерів студії Квартал 95
Олена Кравець у образі Юлії Тимошенко. Один з номерів студії Квартал 95

Прихильники зірки привітали її з Новим роком і зізналися, що один зі знімків вони чекали дуже довго і їхня мрія, нарешті, здійснилася. Також вони зазначили, що на початку року вже хтось загадував те саме бажання і от, всі отримали повністю новий рік. Але прихильники відразу натякнули, що ще одного такого сповненого випробувано року вони точно не витримають.

Звісно, головне, чого бажали жінці підписники, так це здоров’я. адже 2020 показав, що без нього дуже важко проходити всі життєві випробування.

Схожі статті