Наталка Могилевська встигла побувати на семи різних новорічних заходах: крутиться наче білка в колесі

Наталка Могилевська стримала своє слово: "Я ж обіцяла, що цю новорічну ніч ви зустрінете з моєю піснею".

Відома українська співачка Наталка Могилевська не припиняє дивувати своїх прихильників. Впродовж тривалої музичної  кар’єри їх кумира, фанам вдалося переконатися у тому, що Наталя не з боязкого десятка, зовсім не ледача та дуже талановита. Але 2021 рік приніс особливий подарунок.

Гарні новини

Нещодавно співачка повідомила у своєму  обліковому записі Інстаграм, на якому каналі та о котрій годині вона буде співати. Та виявилося, що таких заходів на Новий рік планується аж сім!

Свет мой зеркальце скажи, какой артист в этом году будет на всех Огоньках Страны?

Саме так повідомила своїм підписникам  Могилевська про свою перемогу на кар’єрному полі.

Звісно Наталка не приховувала свого тріумфу та з великим задоволенням приймала компліменти в коментарях. А чарівна новорічна ніч подарувала нам карколомну королеву Могилевську з блискучою короною на голові, білосніжній шубі та невмирущими хітами, що запалюють.

Сольний концерт

На сольному концерті «Я завелась», який транслювався на телеканалі 1+1, співачка демонструвала свої неймовірні танцювальні навички, які вона отримала завдяки участі у шоу «Танці з зірками» та змінювала вбрання, наче рукавички. А на каналі ТРК Україна Натусік змінювала образи від агресивного леопардового до різнобарвного та пухнастого.

Не минула Наталка Могилевська і телепрограму блискучої Катерини Осадчої Світське Життя, та вийшла заспівати у неймовірно ніжній сукні кремового кольору.

Епатажна блондинка Оля Полякова також прагнула отримати всі ефіри, однак програла Наталці з рахунком 7:6.

Якщо Наталя Могилевська планує так багато працювати і надалі, то українському шоубізу точно нічного не загрожує!

Схожі статті