Танцюрист Влад Яма показав старі світлини: таким ви його точно ніколи не бачили

Танцюрист Влад Яма показав старі світлини: парубок точно розбив мільйони сердець.

Відомий танцюрист Влад Яма здається гарно проводить час із своєю дружиною Ліліаною Кудлай. Подружжя не забуває про своїх підписників та завжди публікує щось цікаве та гаряченьке, щоб підтримати до себе інтерес.

Прощавай, старий рік

Та попрощавшись із старим роком Влад вирішив показати та розказати, чим саме його здивував та порадував 2020-й, і які подарунки піднесла йому доля саме в цей рік.

Здається у зіркової пари у старому році було неймовірно багать професіональних фотосетів, зйомок та вечірок. Владу Ямі просто не на що скаржитися!

Влад Яма та Ліліана
Влад Яма та Ліліана

Пандемія не заважала танцюристові ані розважатися, ані подорожувати. Також Яма не забув опублікувати щасливий день, коли вони з Ліліаною сіли за кермо автомобіля про який довго мріяли – ферарі.

Молодий Яма

Ну й під кінець, артист не забув порадувати прихильників старою світлиною, де йому скоріш за все немає й двадцяти. У Ями здається була шикарна шевелюра!

Скріншот сторіз Влада Ями
Скріншот сторіз Влада Ями

Прихильниці будуть у захваті, адже з фото на них дивиться прекрасний парубок із голубими очима і “посмішкою Джоконди”. Також виявляється, що Влад Яма навідує майстрів по моделюванню бровей. Навряд він залагоджує цю проблему самостійно!

Для когось цей рік був дуже важким, для когось – легким та прибутковим. Для Влада Ями та його родини, здається ніяких проблем не було і артист в звичайному ритмі продовжував працювати та проводити час з родиною.

Схожі статті