Історія вічного кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра: чому рану поп-діви досі не загоїв навіть Дан Балан

Історія, яка змусила плакати усю країну та розбила серця мільйонам українців.

Тіна Кароль – талановита артистка, яка ховає у серці великий біль. Вона поховала єдиного чоловіка у своєму житті, а в її погляді назавжди відкарбувалася скорбота.

Нещодавнє фото Тіни Кароль
Нещодавнє фото Тіни Кароль

Історія вічного кохання

Коли Тіна Кароль та Євген Огір познайомились, мало хто міг запідозрити, що співпраця переросте у легендарне кохання. Артистка просто шукала продюсера, але знайшла друга, помічника, коханого, батька її дитини та вічну любов.

Тіна із чоловіком Євгеном
Тіна з чоловіком Євгеном

Жахливий діагноз

І прихильники навіть уявити собі не могли, що через невеликий відрізок часу, майже одразу після таємно влаштованого весілля, Євген захворіє раком шлунку. Тіна ніколи не скаржилась, ніколи не виносила сімейні проблеми на публіку. Та згодом приховати це було неможливо.

Із доволі повного чоловіка Євген перетворився у худого та змученого. Прихильники здогадалися, що відбувається щось недобре. Огір хворів півтора року і пішов з життя об 11 годині, поки Тіна виступала на сцені.

Через тривалий час Тіна все ж відкриється та поділиться із своїм болем в інтерв’ю. У телепередачі  “Життя відомих людей” співачка розповіла, що її чоловік ніколи не демонстрував своєї слабкості, навіть на смертному одрі. Він написав їй інструкцію “Як жити далі”, а також взяв з неї обіцянку, що вона вийде на сцену у той вечір. Тіна зізналася, що розуміє причину по котрій він змусив її це пообіцяти: Євген просто не міг піти з життя на очах у дружини.

У Огіра залишився син Веніамін, який є просто копією батька та допомагає матері вгамувати біль втрати.

Тіна досі самотня, але зараз прихильники підозрюють її у романі з Даном Баланом.

Схожі статті