Мандрівник Дмитро Комаров показав бідненький сніданок: після Мальдів доводиться економити

Дмитро Комаров у своєму блозі поділився з прихильниками останніми новинами — вперше за довгий час телеведучому вдалося поснідати вдома.

Український телеведучий та зірка шоу про подорожі “Світ Навиворіт” Дмитро Комаров розповів, як він розпочав 2021 рік. Новий рік шоумен зустрів на теплих островах разом зі своєю дружиною, моделлю Олександрою Кучеренко.

Дмитро зізнався, що ще наприкінці грудня він перебував у черговій експедиції для свого шоу, однак заради свята та коханої дружини перервав роботу:

“Прилетів з “іншої планети”, попереду декілька днів перезавантаження — і знову на роботу”, — зізнався у своїх соціальних мережах телеведучий.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко на Новий рік
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко на Новий рік

Комаров зізнався, що 2020 став для нього справжнім випробуванням, однак він проводжає його із вдячністю та посмішкою на обличчі. Тим не менш, він упевнений, що наступні 12 місяців будуть набагато продуктивнішими та веселими.

Після святкування закохані повернулися додому, в Київ. Тепер Дмитро радує своїх фанатів і підписників теплими домашніми історіями в Instagram. Сьогодні Комаров поділився фотознімком сніданку.

Їжа іменитого телеведучого виявилася вельми демократичною. На сніданок зірка одного з вітчизняних телеканалів обрав підсмажену варену ковбасу зі смаженою яєшнею, білий хліб та помідори.

Знімок з Instagram Дмитра Комарова
Знімок з Instagram Дмитра Комарова

Телеведучий також зізнався, що це його перший сніданок вдома за останні три місяці, тож цьому прийому їжі він по-особливому радий.

Нагадаємо, що Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко одружилися у травні 2019 року. Свій медовий місяць пара провела на Мальдівах, після чого вони регулярно намагаються відвідувати теплі острови.

Схожі статті