Вже не та маленька дівчинка: як зараз виглядає Пуговка з “Татусевих доньок”

З моменту виходу серіалу "Татусеві доньки" пройшло вже 14 років. Давайте подивимося, як зараз виглядає наймолодша актриса Катя Старшова, яка зіграла роль Пуговки.

Фотографіями подорослішалої Пуговки, вона ж – Катерина Старшова, що прославилася після ролі молодшенької з серіалу «Татусеві дочки», вже нікого не здивуєш. Хоч і складно визнати, що діти швидко дорослішають, але це природний процес.

Останній раз Катя знімалася в кіно більше 8 років тому. Її «крайньою» роллю стала Таня з фільму «Чорна блискавка». Власне, фільмографія юної актриси налічує всього 3 пункти, один з яких – 20 сезонів «Татусевих дочок».

Чим же вона займалася всі ці роки? Після зйомок у «Чорній блискавці» у Каті почалися невеликі проблеми в школі. Тому нею і її батьками було прийнято рішення більше не зніматися в кіно, а віддати всі сили навчанню. Старшова з успіхом виконала цю програму. Дівчина закінчила 9-й клас з червоним атестатом, у якому стояли виключно одні «п’ятірки».

Фото з особистої сторінки Каті Старшової
Фото з особистої сторінки Каті Старшової

Паралельно зі школою Катя професійно займалася фігурним катанням. Вперше вона вийшла на лід у 5 років, але не закинула улюблене заняття до сих пір. Олімпійською чемпіонкою їй ставати, на жаль, запізно. Але Старшова бере участь в інших серйозних змаганнях. Наприклад, у 2017 році вона разом зі своїм партнером з танців завоювала нагороду на відкритих змаганнях серед танцювальних колективів на льоду «Кубок федерації фігурного катання Москви-2017».

Також вона входить в основний склад Театру на льоду «Алеко». Регулярно виступає на заходах і їздить на гастролі з колегами.

До речі, фігурне катання не просто так з’явилося в житті Каті. Її мама – фігуристка Олена Михайловська.

Катя Старшова на льоду
Катя Старшова на льоду

Не так давно мама акторки дала інтерв’ю з приводу подальших планів Старшової на життя. Вона розповіла, що зараз Катя екстерном закінчує школу і щосили готується до вступу в медичний інститут. Після шаленої популярності в дитинстві Катя таки вирішила отримати надійну професію лікаря. Дівчина дуже любить хімію і біологію, що безумовно допоможе їй впоратися зі вступними випробуваннями на медичний факультет одного з провідних вузів Росії.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.