Влад Яма зізнався, ким прагнув бути в дитинстві: “Мріяв кататися на службових “Жигулях”

Влад Яма розповів у особистих мережах про дитячі мрії стосовно професії. Ким же хотів стати відомий хореограф, читайте далі.

Хореограф Владислав Яма прокинувся знаменитим у 2006 році, коли його запросили взяти участь у шоу “Танці з зірками” на одному з головних телеканалів України. Його поставили в пару разом із співачкою Наталею Могилевською, і разом вони дотанцювалися до срібної медалі проекту.

З 2017 року Яма займає почесне місце за столом членів журі. Окрім того, видатний танцівник встиг знятися у декілької кліпах, судити такі телевізійні проекти як “Україна має талант” і “Танцюють всі”, а також стати улюбленцем користувачів соціальних мереж.

Влад Яма і Наталя Могилевська на Танцях з зірками
Влад Яма і Наталя Могилевська на Танцях з зірками

На своїх особистих сторінках Влад практично щодня ділиться фотографіями та відео, на якому він позує разом із сином Леоном та дружиною Ліліаною. Зіркове подружжя називають одним із найміцніших в українському шоу-бізнесі та постійно ставлять родину Ями у приклад.

Разом із новою фотографією Влад розповів про свої дитячі мрії. Як виявилося, один з найпопулярніших танцівників України ще у шкільному віці мріяв стати міліціонером. Про це Яма розповів у публікації з фотографією, на якій він позує на фоні поліцейської машини.

Фото з Instagram Влада Ями
Фото з Instagram Влада Ями

Як виявилося хлопчика захоплювала не стільки професія, скільки службова машина, а саме “Жигулі”:

“Згадав, як у дитинстві мріяв про міліцію, щоб на слудбових “Жигулях” кататися”, — зізнався Яма.

До речі, Влад закінчив університет у рідному місті, Запоріжжі. Майбутня зірка навчався факультеті фізичного виховання. Такий вибір свого часу не здивував батьків Ями, адже їхній син професійно займався танцями ще з семи років.

Схожі статті