Світлана Лобода похизувалась принадами та поділилася планами: збирається в теплі краї до Ліндеманна

Відома співачка Світлана Лобода любить показувати приголомшливі світлини і дивувати своїм прихильників. Що показала на цей раз?

Популярна українська сівачка Світлана Лобода, яка живе і будує свою кар’єру за кордоном, не соромиться хизуватись своїми принадами. Не дивлячись на те, що Світлані Лободі вже майже 40, вона показує все ще ідеальну фігуру і дивує своїх фанатів. Нещодавно виконавиця опублікувала сміливу світлину в своєму Інстаграм.

Світлана Лобода опублікувала нову світлину на своїй сторінці в соціальній мережі
Світлана Лобода опублікувала нову світлину на своїй сторінці в соціальній мережі

На ній співачка показала витончену фігуру і вразила своїх фанатів. У свої 38 Світлана Лобода виглядає немов в молоді роки, такою ж красивою, витонченою і неймовірною.

У підписі до публікації зірка розповіла про свої плани: сходила на спорт, зібрала речі і полетіла на канікули.

Прихильники співачки також у захваті від зірки, про що написали в коментарях:

  • “Прекрасно виглядаєш”
  • “Дар мови пропав”
  • “Прекрасна”

Дехто з фанатів навіть будує свої здогадки, куди вирішила полетіти на відпчинок зірка, однак сама співачка про це ще не розповідала.

Нагадаємо, що напередодні зірка попала в скандал. Знаменитість відмовилася виступати на “Золотому грамофоні”, оскільки вона мала схожі реквізити для виступу з іншою виконавицею. При цьому співачка та її команда насичено готувалась до виступу понад два тижні. Режисер концерту в останній момент повідомив, що ванну в номері використовує і Марі Краймбрері. Після невдалих перемовин Світлана Лобода взагалі відмовилась виходити на сцену.

Схожі статті