Хвору та вагітну Василісу Фролову ледь не довели до реанімації через недбалість лікарів: усі подробиці

Державні клініки - ще те випробування для кожного українця. Зірки - не виключення.

Колишня ведуча М1, Василіса Фролова, здавалося б, зовсім нещодавно була на небі від щастя: жінка вагітна первістком. Проте, радісна звістка набула трагічних барв, адже зірка захворіла на коронавірус. Багато вона не скаржилася. Просто розповіла, що запідозрила хворобу за основним симптомом: відсутність запаху.

Про це ведуча повідомила на сторінці популярної мережі Інстаграм.

Варто зазначити, що ставати на облік та народжувати Василіса вирішила у державній клініці. Мотивація проста. Фролова має стійку громадянську позицію і вірить у те, що у нашій країні є справжні зміни. Досить довго жінка вірила у медичну реформу. Проте, рожеві окуляри розбилися об грані суворої буденності вітчизняних лікарень.

Неприємності почали супроводжувати вагітну Василісу з першого дня, коли та вирішила звернутися по допомогу.

Жінка подзвонила своїй лікарці, проте, та не взяла слухавку. Коли Фролова нарешті почула голос медичного працівника, їй відповіли, що лікарка не може прийняти пацієнтку. Ведуча розповідає:

“Без зайвих церемоній мені відрізали: “Вона не хоче з вами розмовляти” і кинули слухавку!”

Та найстрашніше почалося під час візиту до лікарні.

Василіса, яка прийшла вчасно до медичного закладу вимушена була сидіти цілу годину, адже її терапевтка забула переглянути розклад записів і не знала, коли прийде наступний пацієнт. Коли під дверми кабінету та побачила ведучу, вирішила не проводити прийом, а піти на перекур.

Найбільше, що образило Фролову – це ставлення до хворих на коронавірус. Вже у пологовому будинку, зірка зіштовхнулася з печерністю тамтешніх працівників. Як тільки ті почули, що жінка захворіла, відмовили у прийомі. Ось, як поговорили з Василісою:

“Хвора? – не ходіть до нас! Якщо щось ургентне – викликайте швидку, але тільки до нас не приїжджайте”

Тож, пройшовши цей пекло, Фролова вирішила звернутися до приватної лікарні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.