Філіп Кіркоров пригадав бурхливу молодість з Ані Лорак: “Ось так поколядували”

Філіп Кіркоров піддався ностальгії і поринув у спогади.

Популярний російський співак Філіп Кіркоров вирішив, що простого привітання з різдвом недостатньо і пустився у спогади.

Співак вирішив пригадати події 20-річної давнини і зізнався, що саме тоді зустрів найріднішу людину. А сталося все під час зйомок українсько-російського музичного фільму “Вечори на хуторі близь Диканьки”.

Філіп Кіркоров  і Ані Лорак
Філіп Кіркоров і Ані Лорак

Артист зізнався, що за час роботи найбільше здружився з українською співачкою Ані Лорак. Їм навіть приписували романтичні стосунки.

Причиною цьому могло стати і те, що співачка зняла Філіпа Кіркорова у кліпі на пісню “Ілюзія”. До того ж у них було багато спільних виступів.

Крім того, наштовхнуло на припущення про роман між артистами і те, що вони ніяк не коментували те, що між ними відбувається.

Після цього у мережу почали потрапляти спільні світлини артистів, на яких поп-король намагався обійняти українську красуню Ані Лорак. Але їхні стосунки так і залишилися у рамках дружби.

Як написав під відео сам Філіп Бедросович, тоді вони з Ані Лорак поколядували так, що назавжди залишилися друзями.

Відео, яким співак поділився у день Різдва, виявилося фрагментом фільму “Вечори на хуторі близь Диканьки”, де він зіграв саму нечисту силу. не зміг Філіп кіркоров не похвалитися і нагородами, які отримав за цю роль.

Прихильники артиста відмітили, що не вірять. що пройшло вже стільки років і зауважили, що для них це найкращий святковий мюзикл.

До того ж, підписники не забули привітати улюбленого співака зі святом, відмітивши, що це один з найкращих образів поп-короля. Саме він найбільше запам’ятався прихильникам.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.