Леся Нікітюк вперше показала свою рідню: бабуся добре тримається і дасть фору молодим

Родина для зірок, зазвичай - тема табу. Лише одиниці наважуються показати, як виглядають їх родичі.

Леся Нікітюк завжди відзначалася особливою сміливістю. Жінка не соромиться розповідати на свою аудиторію у 3,5 мільйона підписників про родину. Вона навіть показала прихильникам свою матір та розповісти про неї кілька цікавинок.

Жінку настільки полюбили фанати, що Леся навіть дала їй жартівливе ім’я “мама Кет”. Леся сміливо зізнавалася, ким працювала її найрідніша людина, та чим займається зараз. Тепер появі мами Кет в Інстаграмі зірки з нетерпінням чекають всі пошановувачі творчості Нікітюк.

Єдине на що скаржиться рідня телеведучої так на те, що вона рідно має можливість завітати до родини. Мама Кет раніше зізнавалася, що могла не бачити доньку місяцями, проте, заважати своїй дитині будувати кар’єру вона не збирала ні тоді, ні зараз.

Бабуся Лесі Нікітюк (скріншот з Інстаграму)

Проте, нещодавно Леся порадувала фанатів, привідкривши ще одну сторінку свого приватного життя. Відома мандрівниця показала всій країні, як виглядає її бабуся.

Зараз жінці 86 років і вона купається в любові своїх рідних.

Виглядає жінка дуже просто: носить навіть хустинку.

Редакція “Сенсації” вирішила пошукати інформацію про те, що ж відомо про життя бабусі Лесі Нікітюк.

Як виявилося, ведуча не дуже сильно приховує відомості про свою рідню. Що ж, це дуже відповідає відкритому та чесному характеру Лесі.

Рідкісне фото з бабусєю

З уривків інтерв’ю, можна зрозуміти, що саме 86-річна жінка була певний час найріднішою для майбутньої зірки, адже Нікітюк майже все дитинство провела саме у дідуся з бабусею. За словами останньої, у юної білявки кавалерів було повно: завжди з дискотеки хтось проводжав довгоногу красуню.

Бабуся Лесі була ведучою весіль, хоча офіційно працювала на пошті. Мабуть, це і надихало зірку спробувати себе не у спорті, де вона досягла певного успіху, а у творчій діяльності.

Схожі статті