Ані Лорак не може забути про колишнього Мурата навіть після розлучення: донька росте копією батька

Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу створили неймовірну турецьку красуню .

Популярна співачка Ані Лорак у своєму Інстаграм акаунті опублікувала фото з підрослою донькою від першого шлюбу. Софія – єдина донька, яка народилася у Ані та турецького серцеїда. Зараз турецькій принцесі 9 років!

Софія – точна копія батька, а по обличчю одразу можна розглядіти національну приналежність.

Дівчинка одягнена досить скромно: у сукню в клітинку. А мати притуляється до неї так сильно, що одразу стає зрозуміло, який сильний зв’язок налагоджений між донькою та Кароліною.

Розлучення Ані Лорак та її чоловіка

Після розлучення Ані Лорак з чоловіком, дівчинка залишилася з матір’ю. Співачка Ані Лорак та її чоловік Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучилися 31 січня 2019 року, хоча  не жили разом вже кілька років.

Причиною розлучення, згідно з судовими документами, стала не зрада Мурата, а розбіжність у поглядах на сім’ю і відсутність любові і поваги.

На суд ні Кароліна, ні Мурат не з’явилися, а їх інтереси представляли адвокати.

Ані Лорак і Мурат

Нагадуємо, що співачка та і бізнесмен з Туреччини познайомилися в 2005 році в Анталії, Мурат в 2006 році виїхав на Україну до Ані. Зараз колишній чоловік артистки володіє ресторанами в Києві, у нього склався стабільний і прибутковий бізнес.

Раніше ходили чутки про невірність Мурата, що він нібито зустрічається з Яною Бєляєвою і навіть знімає для неї квартиру. Але плітки залишилися не підтвердженими.

Дізнатися більше про життя знаменитості можна за наступним посиланням:

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.