Підопічна Потапа Надя Дорофєєва ледь тримається на ногах: у номері співачки знайшли змію

Подружжя Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса не у захваті від повзучих.

Підопічна Олексія Потапенко Надя Дорофеєва разом зі своїм чоловіком Володимиром  Дантесом та друзями родини дві неділі тому вилетіли з України на Балі. Зіркове подружжя орендувало величезну віллу на острові, і здається недарма, адже вони затримаються там надовго. Надя Дорофєєва добре відпочивала, смачно їла та не могла уявити, що таке трапиться на елітному курорті. Але дику природу ще ніхто не відміняв. А шкідники так і лізуть з усіх розщелин.

Скріншот сторінки Наді Дорофєєвої
Скріншот сторінки Наді Дорофєєвої

Чорняве маля

Так сьогоднішню зіркою Instagram стала чорна зміючка, яка заповзла у спальню до Наді та Володимира. Як саме земноводне потрапило до кімнати – невідомо. Також Надя Дорофеєва полінилася розповісти, за яких обставин вона побачила крихітку.

Крихітка, що злякала зіркову пару
Крихітка, що злякала зіркову пару

Надя Дорофеєва як видно з інстаграму втратила дар мови, а її чоловік, Володимир Дантес, ходив взад вперед з крекером у роті, а потім взагалі поліз на кушетку. І здається він не дуже хвилювався за свою дружину, адже стоячи на кушетці, він просто знімав відео незважаючи на Надю, яка стояла позаду.

Віртуальне життя – страшна справа

Той самий приклад, коли віртуальне життя повністю засмоктує людину. Але хоч щось у цьому є хороше. Адже ми побачили світлину малятка, що налякало зіркове подружжя.

Сподіваємося, що змію просто випустили на волю. Адже дика природа несамовита і не знає, що таке цивілізація. Отже, не заслуговує поганого ставлення.

Також було-б добре дізнатися, що Володимир Дантес опісля заспокоїв свою жінку та приголубив.

Схожі статті