Молода дружина Віктора Павліка офіційно підтвердила свою вагітність: “Новий етап нашого життя”

Дружина Віктора Павліка опубліковала фото з круглим животом.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Реп’яхова повідомила, що вагітна первістком  на своїй сторінці в Instagram. Чутки про її цікаве положення вже ходили по соцмережі не один місяць.

Все ж таки вагітна

Дівчина постала на світлинах з круглим животом та сяючою посмішкою. Поруч з нею сидить чоловік Віктор Павлик. Катерина обрала для фотосесії дві довгі сукні: шовкову синю та грифонові червону. Сукні повністю прикривають руки, плечі та декольте. Співак вдягнувся досить просто: у футболку та джинси.

Жахливі події

Нагадуємо, що Катерина Реп’яхова одружилася з Віктором Павліком у 2019 році після трьохрічного таємного роману.

Стосунки Віктора та Катерини почалися після того, як співак втратив сина Павла. Павел Павлік довго боровся зі страшною хворобою-  саркомою позвонків і не міг пересуватися без інвалідного візка. У віці 21 року він відмовився від наступних хіміотерапій, чим майже зламав долю батька.

Катерина Реп’яхова була концертним  директором Віктора Павліка і зустріла його у самий важкий період його життя. Після смерті сина Віктор боровся із залежністю. Навіть попадав у реанімацію . Але все було марно. Катерина розповіла, що його життя було у небезпеці і вона була свідком цього жаху.

Тож у 2019 році Віктор Павлік зізнався дружині Ларисі у зраді і одружився з новою коханою.

У Віктора Павліка також є двоє дітей від попередніх шлюбів: старший син Олександр і донька Христина.

Бажаємо майбутнім батькам щастя та любові, а малюку здоров’я. Сподіваємося, що серце Віктора Павліка вилікується з народженням четвертої дитини.

Схожі статті