Безсоромна Христина Горняк похизувалася ідеальним чоловіком: і по дому допомагає, і в ресторани возить

Христина Остапчук показала, як вони з чоловіком проводять останні дні свят.

Для зіркового подружжя Христини та Володимира остапчуків перше родинне свято ознаменувалося важливою подією – подружжя переїхало у нову знімну квартиру.

Дізнавшись про це, прихильники дуже здивувалися, адже знали, що у дівчини є власне житло. Крім того, прихильники сподівалися, що пара найближчим часом після одруження мала подумати про власне спільне помешкання.

Христина Остапчук дещо різко відреагувала на таке твердження, але ділитися всіма подробицями життя не припинила.

От і зараз, зіркова красуня похизувалася, який романтичний ранок влаштував для неї коханий чоловік, незважаючи на те, що вони лише нещодавно переїхали і більшість речей і досі в коробках.

Христина Остапчук похизувалася романтичним ранком
Христина Остапчук похизувалася романтичним ранком

Як зауважила дружина шоумена, він для неї зранку і квіти купив, і на кухні прибрав, і водички налив. Дійсно, не чоловік, а золото.

Крім того, пара вирішила влаштувати собі трохи романтики і зазирнути за порцією шкідливої їжі.

У ролику Христина зізналася, що їм таки вдалося перекусити, проте на цьому всі їхні розваги у місті скінчилися і пара просто гуляла вечірнім парком, насолоджуючись тишею і взятим чаєм.

Христина Остапчук зізналася, що Володимир Остапчук - ідеальний чоловік
Христина Остапчук зізналася, що Володимир Остапчук – ідеальний чоловік

Хоча, схоже, навіть це не надто засмутило подружжя і вони чудово провели час, насолоджуючись вечірнім містом і тишею.

Варто зауважити, що майже всі свята Володимир та Христини Остапчуки провели не вдома, святкуючи то з батьками шоумена. то з батьками дівчини. Особливо активними виявилися вихідні на Різдво, коли подружжя встигло побувати у різних кінцях України.

А оскільки решту часу пара провела вдома у доволі розслабленому режимі, то, як зізналася дівчина, вона навіть ходити стала повільніше. настільки на неї вплинули свята.

Схожі статті