Катя Осадча поділилася найніжнішими митями життя: про деякі не знає навіть Юрій Горбунов

Катя Осадча показала неймовірний захід сонця.

Незмінна ведуча “Світського життя” Катерина Осадча подражнила прихильників новими знімками з відпустки.

Телезірка вирішила набратися сил та відпочити від київських холодів у сонячному дубаї, куди прилетіла разом з зірковим чоловіком Юрієм Горбуновим. Пара вже багато чого показала і розповіла про відпочинок, але все ще знаходить чим вражати.

Особливо вражає шанувальників Катя Осадча. Спершу ведуча показала новий капелюшок і поскаржилася на зайві сантиметри. А тепер піддалася неймовірними заходами сонця, які найбільше запам’яталися їй та Юрію Горбунову.

Найбільше обом запам’ятався захід сонця на острові Самуї. От тільки ведуча пам’ятає картинку. яку довго намагалася зняти, а її чоловік – укуси комарів, поки чекав свою дружину. Телеведуча зізнається, що саме цей момент її чоловік найчастіше пригадує їй.

Хоча, як зізнається зірка телебачення. біля їхнього будинку теж є місце з красивими заходами сонця.

Прихильники вирішили не відставати і поділился своїми улюбленими місцями заходу сонця. Як виявилося, більшість місць цілком доступні для туристів. Хоча були і такі екзотичні, як Антарктида.

А от у декого теж сталася своя історія з заходом сонця. Один з прихильників Каті Осадчої розповів, що одного разу сфотографував захід сонця, на фоні якого виявилася пара закоханих.

Катя Осадча і Юрій Горбунов насолоджуються відпочинком у сонячному Дубаї
Катя Осадча і Юрій Горбунов насолоджуються відпочинком у сонячному Дубаї

Підписник зізнався, що фото опублікував у мережі і сподівається, що пара впізнає себе на тому знімку.

Крім того, шанувальники зізналися, що така атмосфера та образ дуже личать зірковій телеведучій і побажали гарного року і вдалого відпочинку.

Схожі статті