Тіна Кароль ошелешила зізнанням, як почувається без Дана Балана: “Я швидше лід”

Тіна Кароль вразила прихильників зізнанням.

Пару української співачки Тіни Кароль та молдавського красеня Дана Балана вважали однією з найкрасивіших та найпотаємніших в шоу-бізнесі.

Вони не давали інтерв’ю і не коментували їхні стосунки, проте всі були впевнені. що між ними щось набагато більше, ніж робочі відносини. Підігрівали виконавці інтерес й спільними фото та відео, які викликали лтише здогади.

Проте останнім часом молдавський мачо все ж вирішив зізнатися які ж у них насправді відносини і почав з’являтися на публіці з молодими дівчатами, забувши про Тіну Кароль.

При цьому він стверджував, що йому подобається україна і, зокрема поп-два. Артист розповідав, що дивився “Танці з зірками” виключно заради вбрань Тіни Кароль.

Хоча сама українська красуня, схоже вже давно все зрозуміла і вирішила продовжувати життя без гарячого молдаванина. Це рішення далося артистці непросто і вона, зрештою, поділилася з прихильниками тим, як почувається. При цьому свій стан вона описала одним реченням.

Підписники ж Тіни Кароль виявилися незгодними з таким визначенням і зауважили, що на лід співачка зовсім не схожа і більше нагадує полум’я, адже вона світла, тепла і пристрасна.

Хоча дехто зауважив, якщо вона лід, то найулюбленіший і дуже теплий. А от найпристрасніші фанати зірки зауважили, що це слова з нової пісні Тіни Кароль, над якою вона працювала останнім часом.

Для поп-діви робота неодноразово ставала порятунком у важких ситуаціях, про що зірка неодноразово сама розповідала.

Взагалі прихильники не пропускають можливості засипати компліментами Тіну Кароль і викупати її у своїй любові, доводячи, що здатні замінити чоловіка.

Більше про пару Тіни Кароль та Дана Балана дивіться у відео.

Схожі статті