Від Юрія Горбунова залишилася лише тінь: що з ведучим зробила зіркова дружина Катя Осадча

Ведучий Юрій Горбунов поділився новим знімком з відпочинку.

Зіркове подружжя Юрія Горбунова і Катерини Осадчої відпочиває у сонячному Дубаї та невтомлюється радувати прихильників новими знімками.

Якщо Катерина Осадча викладає романтичні знімки з не менш романтичними підписами, то у її зіркового чоловіка фото зазвичай життєвіші. Та й підписів під ними майже немає.

Проте цього разу Юрій Горбунов поділився з прихильниками знімком, на якому зображені їхні з Катериною Осадчою тіні. Під світлиною ведучий зауважив, що це їхнє традиційне фото з відпустки.

На знімку можна помітити, що ведучий позує у футболці та шортах, а його дружина – у довгій сукні та без звичного капелюшка.

Це, мабуть, чи не єдине фото, де ведучі приблизно одного зросту. Про це не забарилися зауважити в коментарях і підписники зіркової пари.

Вони по доброму пожартували, що Юрій Горбунов нарешті хоч на фото може відчути себе вищим за Катерину Осадчу.

Такі закиди полетіли у бік пари не випадково, адже всі знають, що ведуча “Світського життя” набагато вища за Юрія Горбунова. Проте зірку телебачення це, схоже, не надто засмучує і він вважає свою зіркову дружину найкращою.

Проте більшість прихильників пораділи за пару і не втомлюються бажати їй хорошого відпочинку.

Раніше Юрій Горбунов поділився знімком, на якому ховається від спеки під капелюхом Катерини Осадчої, яка відома своєю любов’ю до незвичних головних уборів.

Прихильники відреагували і на цю світлину, проте не завжди позитивно. Декого обурила можливість зіркового ведучого поїхати на відпочинок за кордон тоді, як іншим доводиться сидіти вдома і думати про зовсім інші проблеми.

Хай там як, проте пара насолоджується відпочинком, адже, як зазначили прихильники, заслужили.

Схожі статті