Скандальна Світлана Лобода розійшлася і почала конкурувати з найріднішими: спершу мама, тепер донька

У мережу потрапили фото доньки Світлани Лободи.

В української співачки і народної артистки Світлани Лободи двоє дітей, яких вона виховує, живучи і працюючи довгий час в Росії.

Співачка активно користується соціальними мережами, де публікує знімки з робочими моментами та особисті фото з доньками. Найчастіше на знімках в Інстаграмі Світлани Лободи з’являється її старша донька Євангеліна Левандовська.

Як розповідала сама співачка, дівчинка навчається вдома, що дає їй можливість їздити світом з зірковою мамою. При цьому зіркова мама переконана, що такий графік не шкодить дівчинці.

Хоча діти Світлани Лободи не обмежені у забаганках та гарних речах, проте співачка не вважає себе доброю мамою. Від старшої доньки вона вимагає гарних результатів навчання, за які дівчинка отримує певні бонуси.

Не бажаючи зраджувати традиціям, виконавиця, відправившись на гастролі та відпочинок до сонячного Дубаю, взяла з собою відразу двох рідних людей – маму і доньку. Не гаючи часу зірка естради поділилася знімками, зазначивши, що січень для неї – час, який можна провести з родиною.

І саме з найріднішими людьми Світлана Лобода проводить початок року.

У зв’язку з активним кінцем попереднього і початком нового року, інстаграм Лободи рясніє знімками з виступів та кадрами з затишного родинного відпочинку.

Під світлинами зірки естради з донькою прихильники залишили багато схвальних коментарів. Крім того, вони звернули увагу на те, що донька зіркової мами не виглядає старшою за свій вік.

Так само і Світлана Лобода не намагається бути з донькою іншою. На думку прихильників саме поруч з Євангеліною вони найчастіше бачать співачку справжньою.

Світлана Лобода зазначила, що час, проведений з донькою сповнений безумовної любові, з чим погодилися і підписники зірки. Вони впевнені, що такої любові, яка буває між мамою та донькою не буває більше ніколи і ні з ким.

Раніше артистка показла фото, на якому позує з мамою і відразу отримала негативні коментарі та порівняння. Прихильники навіть зізналися,що не відразу зрозуміли де мама, а де її зіркова донька.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.