Розчарована Леся Нікітюк знову взяла все в свої руки і показала, як приводить себе у форму після свят

Леся Нікітюк похизувалася швидким способом привести себе у форму.

За період свят Інстаграм української телеведучої Лесі Нікітюк просто не впізнати. Якщо раніше вона ділилася робочими і, зрідка, побутовими моментами, то тепер активно посвячує прихильників у особисте життя.

От і зараз, після завершення свят дівчина вирішила розповісти про те, як швидко привести себе у форму без дієт.

Раніше зірка вважала, що їй це вдасться на найдорожчому курорті України, проте там на дівчину чекало чергове розчарування – відсутність снігу.

https://www.instagram.com/p/CJ07bf1B_c-/

Після цього прихильники Лесі Нікітюк порадили знаменитості повторити маршрут її зіркових колег і гайнути в Дубаї.

Крім того, підписники зіркової красуні засипали її компліментами і порадили не перейматися купленим теплим одягом.

Проте гумористка не була б собою, якби не вигадала новий спосіб щвидкого повернення у форму. Цим методом Леся Нікітюк з задоволенням поділилася у своєму Інстаграмі.

Виявляється, для бездоганної фігури досить двох чарівних рук, які, як зазначила сама телеведуча, за кілька секунд зроблять талію.

Шанувальники зіркової ведучої оцінили такий спосіб. зауваживши, що доволі зручно брати з собою і талія точно нікуди не подінеться. Вони зізналися. що після свят всім потрібна така дівчинка, яка зробить струнку фігуру.

А ще вони зізналися. що Леся Нікітюк запровадила новий вираз року: “Оля, талію”.

Тут прихильники взагалі не стрималися від гумору, зауваживши, що свята ну взагалі ніяк не вплинули на фігуру Лесі Нікітюк. Очевидно, порівнявши її з ведучою “Світського життя” Катериною Осадчою, яка після свят поскаржилася на зайві сантиметри.

Схожі статті