Тіна Кароль має всі шанси стати мільйонершею: чим заробляє зірка під час карантину 

Карантин нашкодив не тільки підприємцям, а й зіркам. Давайте подивимося, що вигадала Тіна Кароль, аби примножити свої статки.

Ніжна співачка з дивовижно сильним голосом, Тіна Кароль, як і більшість зірок потерпає під час карантину без концертів.

Майже рік минув з того часу, як всім нам заборонили відвідувати масові заходи. Для більшості зірок це стало проблемою, адже тури та живі виступи, фестивалі приносили чималі кошти.

Тим не менш, Кароль не стала опускати руки. Редакція “Сенсації” дізналася, які ще джерела доходів є у зірки.

Свічки, тарілки та шкарпетки

Тіна Кароль не гаяла часу і зрозуміла, що її образ теж може приносити гроші. Саме тому співачка вирішила створити свій власний мерч. За 1800 гривень можна придбати свічку, яка є точною копією фігури зірки. За 999 гривень прихильникам доступний фірмовий аромат від білявки, а за 3500 можна додати собі у гардероб теплу хустину. Заробляє зірка навіть на шкарпетках!

У Кароль є навіть свій невеличкий інтернет-магазин, представлений сторінкою в Інстаграмі, який жінка активно піарить у себе у сторіз.

Колаборація з брендами

https://www.instagram.com/p/CIz5pZTA5gB/?utm_source=ig_web_copy_link

Реклама – основний дохід для багатьох селебрітіз. Тіна Кароль не втрачає шансу стати обличчям бренду.

Зокрема “Укрзолото” понад рік має контракт із зіркою. Тіна із задоволенням рекламує ювелірні прикраси та з радістю позує на обкладинках каталогів.

Власна лінія взуття

Не можна не згадати, що винахідлива Кароль вирішила створити власну лінію взуття. Щоправда, всі турботи з пошиття черевичків лягли на плечі бренда-партнера. Тим не менш, Тіна блискуче знялася у рекламній кампанії та завдяки своїй вроді створила стійку асоціацію зі своїм образом.

Що ж, хтось дійсно не страждає від відсутності концертної діяльності та вміло перепрофілювався.

З одним все ніяк не щастить зірці: з особистим життям. Дізнатися, чим скінчилася історія кохання з Даном Баланом можна у відео.

Схожі статті