Молода дружина Віктора Павліка поділилася новими подробицями подружнього життя після новини про вагітність

Катерина Репяхова продовжила ділитися подробицями життя зі знаменитим чоловіком.

Молоде подружжя Віктора Павліка та Катерини Репяхової готуються стати батьками. Для дівчини це буде перша дитина, а от для іменитого артиста – третя.

Минулого року молода родина встигла разом пережити одну з найбільших трагедій у житті співака – смерть його 21-річного сина Павла, який довгий час боровся з онкологією.

При цьому дівчина була поруч з ним і впевнена, що це лише зміцнило їхню родину.

Катерина Репяхова – активний користувач мережі Інстаграм, де з задоволенням ділиться подробицями свого цікавого стану. Дружина Віктора Павліка вже встигла розповісти де народжуватиме і як змінилося її життя зі звісткою про те, що вона скоро стане мамою.

Катерина Репяхова поділилася фото на перших місяцях вагітності
Катерина Репяхова поділилася фото на перших місяцях вагітності

При цьому дівчина розповіла. що перші місяці вагітності давалися їй дуже непросто. Вона навіть виклала фото зі сторіз того періоду. проте зараз. як запевняє майбутня мама, почувається вона чудово.

Звісно, багатьом не дає спокою велика різниця у віці між народним артистом та Катериною Репяховою. проте дівчина переконана, що головне і родині – взаємна довіра та почуття гумору.

Катерина Репяхова висловилася про різницю у віці
Катерина Репяхова висловилася про різницю у віці

Хоча спільні з Віктором Павліком світлини почали з’являтися на сторінці дівчини у мережі відносно недавно, проте знайомі вони вже 5 років. дехто з прихильників вирішив, що артист з першого погляду не сподобався дівчині. вочевидь спираючись на власні відчуття.

А от сама дівчина запевнила. що все було навпаки. оскільки перед нею був кумир мільйонів. До того ж на його піснях дівчина виросла, тож для неї це стало непересічною подією.

Також дівчина виклала допис, у якому подякувала всім. хто її підтримує та цікавиться її життям. Вона зауважила, що ніколи не думала про те, щоб прожити без дітей і впевнена, що стане для своєї дитини найкращою мамою. адже у неї весь час перед очима був найкращий приклад – її власна мама.

Прихильники звісно поцікавилися. як пара планує назвати майбутню дитину, проте дівчина не розповідає таких подробиць, зауважуючи, зщо ім’я для хлопчика обрала ще в школі, а от з дівочим – вони з Віктором Павліком досі не можуть визначитися.

Схожі статті