23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Нещодавно телеведучий відсвяткував річницю взаємин з Катериною Полтавською. Багато пар уже на даному етапі не витримують викликів спільного життя і розривають стосунки через суттєві розбіжності.

Значна різниця у віці часто стає однією із ключових перепон для пари. Помічають її також шоумен зі своєю молодою дружиною. Однак до цього факту закохані відносяться з гумором та легкістю.

Дружина Остапчука розповіла про труднощі у шлюбі через різницю у віці
Дружина Остапчука розповіла про труднощі у шлюбі через різницю у віці

Катерина жартома називає чоловіка дідом, а він її — дитиною. Проте реальних претензій один до одного закохані не мають. Ба більше, ще на початку стосунків з Полтавською у розмові з підписниками Остапчук підкреслював емоційну та інтелектуальну зрілість дівчини, які його приємно здивували.

Перші взаємини для молодої красуні

До зустрічі з Катериною Володимир Остапчук не лише мав серйозні стосунки, а й двічі був одруженим. Його перший шлюб з Оленою Войченко тривав 13 років. Від цих взаємин Володимир має двох дітей — доньку Емілію та сина Евана-Олександра. Другий шлюб з нотаріусом Христиною Горняк тривав менше двох років і завершився розлученням під час повномасштабного вторгнення. Спільних дітей у пари не було.

А ось для Полтавської стосунки з Володимиром стали першими в житті. У власному шоу на YouTube Остапчук розповідав, що саме з ним у Катерини був перший поцілунок. Сершу телеведучого трішки сковував цей факт через страх стосунків “батько-дитина”. Але після більш тісного спілкування Володимир зрозумів, що в свої 22 роки (на момент знайомства) дівчина розумніша за більшість жінок, з якими шоумен спілкувався у житті.

Дружина Остапчука розповіла про труднощі у шлюбі через різницю у віці. Джерело: YouTube-канал Ostapchuk
Дружина Остапчука розповіла про труднощі у шлюбі через різницю у віці. Джерело: YouTube-канал Ostapchuk

Між закоханими одразу спалахнула іскра, наче в красивих мелодрамах. Тому уже на другій зустрічі закохані вирішили з’їхатися. А ось з дітьми Володимира дівчина поки не знайома. Катерина вважає, що саме вони повинні захотіти піти на контакт без тиску зі сторони дорослих. Якщо ж Емілія та Еван-Олександр не виявлять бажання спілкуватися, то Полтавська не змушуватиме їх це робити, а дасть свободу вибору.

Схожі статті

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.