Поки Алла Пугачова розважає дітей, Максим Галкін у басейні розважає себе сам: “Дельфін у віці”

Максим Галкін знову здивував усіх.

Під час новорічних свят, поки зірки наввипередки хизуються місцями відпочинку, російський гуморист Максим Галкін вирішив показати, як проводить час з родиною і, заодно, підняти настрій прихильникам.

Що ж, це у нього досить добре вийшло, адже прихильники чоловіка Алли пугачової не втомлюються коментувати відео.

У самому дописі Максим галкін зауважив, що нарешті зрозумів навіщо йому в басейні великі вікна. При цьому підписники гумориста теж поділилися кумедними історіями з походів у басейн.

А от на сумніви гумориста про зовнішній вигляд зазначили, що порівняння з дельфіном – перебільшення. а от на Іхтіандра він дуже навіть схожий.

Не оминули прихильники увагою і його зіркову дружину Примадонну. Вони відмітили, що артистці дуже пощастило з таким чоловіком. Адже крім басейну, гуморист ще й на лижах катається і привчає до цього дітей.

Таким захопленням артист поділився у сторіз, коли вони з дітьми їздили до Італії в Альпи на зимові канікули.

Прихильники, яким відео Максима Галкіна не давало спокою зауважили його неймовірне почуття гумору та сарказм.

Раніше гуморист поділився родинними кадрами, на яких діти пари Гаррі та Ліза вітали зіркових батьків з Різдвом, розповідаючи тематичні вірші. За це вони отримали солодку винагороду.

Проте, незважаючи на гостинці, діти отримали неймовірне задоволення від самого свого виступу. Не оминули увагою такий виступ і підписники Максима Галкіна. Вони засипали дітей компліментами і похвалили батьків за те, що вони вчать дітей дотримуватися традицій.

Більше про родину Алли Пугачової та Максима Галкіна дивіться у відео

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.