Світлана Лобода влаштувала дефіле в купальнику та здивувала округлими формами: позаздрить сама Каменських

Світлана Лобода продовжує вражати фото з відпочинку.

Українська співачка Світлана Лобода вже довгий час живе і працює в Росії. У зірки дві донечки. Останню, Тільду, вона народила від стосунків з солістом німецького рок-гурту Rammstein Тіллем Ліндеманном.

Зараз зірка естради, за традицією, проводить час на початку року з рідними. Цього разу місцем відпочинку став сонячний Дубаї.

Артистка вирушила туди на гастролі, прихопивши маму та доньку, фото з якими поділилася на своїй сторінці в Інстаграм.

Світлана Лобода з доньками
Світлана Лобода з доньками

Цього разу співачка поділилася новим знімком, на якому позує в купальнику. Прихильники відмітили, що це найкращий вид на океан, який вони коли-небудь бачили.

Крім того, вони зауважили, що знімки улюбленої співачки дають їй насолоду та наповнюють день позитивом.

Проте не всі залишилися у захваті від знімку. Адже побачили на ньому сліди фотошопу, які сильно кидаються в очі. Особливо звернули прихильники увагу на непропорційно змінені ноги артистки.

Саме це захоплення фотошопом і стало новою темою для обговорення. прихильники зауважили, що Світлана Лобода і без фотошопу красуня і худа. До того ж, не сподобалося прихильникам і те, що зірка почала наслідувати приклад колег і виставляти знімки у купальнику.

Підписники переконані, що співачці і без цього є чим дивувати і що показувати своїм шанувальникам.

Хоча раніше, коли зірка поділилася знімком з мамою. прихильники теж написали їй порцію критики, яка стосувалася зовнішності співачки.

А от знімок з донькою навпаки. зібрав багато схвальних відгуків як на адресу самої Світлани лободи, так і на адресу її старшої доньки Євангеліни.

Схожі статті