Леся Нікітюк після манікюру проговорилася де збирається відпочивати: не Карпатами єдиними

Розслабленості зірці додала чудова атмосфера та смачний десерт. Цікаво, чи втіляться її плани у життя?

Леся Нікітюк. Безпосередня красуня не соромиться розповідати деталі свого життя. Саме за це її вподобало понад 3 мільйони українців у популярній мережі Інстаграм, а ще більше полюбило глядачів по всій Україні.

Відома ведуча розповіла про свої плани на відпочинок.

Варто зазначити, що на новорічні свята Леся відправилася до українських Карпат, де промела міні-відпустку. Там жінку здивувала відсутність снігу, проте, це не стало на заваді гарного відпочинку. Нікітюк насолоджувала СПА-процедурами та плавала у басейні.

Та на відміну від своїх колег, таких, як Оля Полякова, Дзідзьо, Нікітюк досі лишається вдома та ще не відвідала жоден з екзотичних курортів.

Після манікюру ведуча вирішила поділитися планами: куди так ретельно вона збирається.

Жінка намалювала на своїх нігтях хвилі та сказала, що вони їй асоціюються з морем на Мальдівах, куди вона ймовірно вирушить. Тільки ось зараз туди Леся не поспішає.

Леся Нікітюк похизувалася манікюром та поділилася подальшими планами. Скріншот взято з Instagram-сторінки зірки.

За словами відомої мандрівниці, взимку немає сенсу їхати на відомі теплі курорти, адже навіть у південних країнах зараз все одно холодний період. Він проявляється не хурделицею та снігом, як у нас, а дощами та зниженням температури.

Що ж, у +18, звісно, приємно проводити час на вулиці, та все одно гарно засмагнути не вдасться, як само і покупатися у морі.

Повертаючись до розповідей у сторіз Лесі, жінка у своїх відео порадила їхати на Мальдіви вже після січня, коли погода там стабілізується. Зірка ж після своїх бьюті-процедур направилася у справах, проте, київська негода не дала вчасно виїхати.

Машину Лесі замело снігом, жінці довелося чекати, допоки крига зійде зі скла та можна буде рушити. Та це зовсім не зіпсувало знаменитості настрій.

Схожі статті