Дружина Потапа Настя Каменських у мікрошортах блиснула стрункою фігурою: вагітний живіт десь зник

Співачка не втомлюється хизуватися підтягнутим тілом у Інстаграм.

Поки прихильники гадають вагітна Настя Каменських чи ні, сама співачка насолоджується заслуженим відпочинком зі своїм чоловіком репером Олексієм Потапенком.

Цього разу, йдучи показувати прихильникам нові красиві місця романтичних Мальдів, жінка Потапа знову одяглася у звичному для себе стилі. Співачка не соромиться демонструвати струнку фігуру у мікро шортах та купальнику з паєтками.

Настя Каменських похизувалася стрункою фігурою
Настя Каменських похизувалася стрункою фігурою

Хоча співачка досі виглядає стрункою, у неї проглядається округлий животик. Прихильники, ймовірно, сподіваються, що по приїзду вони почують радісні новини про поповнення у зірковій родині.

А тим часом вони засипають улюблених артистів фото та відео засніженої України. Самі ж співаки жартують, що як тільки вони повернуться, весь сніг розтане.

Проте підписники запевняють, що пара ще застане сніг і морози, адже похолодання лише почалося. Вони діляться своїми враженнями та емоціями під останнім дописом Насті Каменських у Інстаграм і щиро радіють нагоді побачити сніг, адже такі зими тепер рідко бувають.

А от щодо образу, то артистка вже одного разу демонструвала його, коли показувала підписникам, як саме тримає себе у тонусі під час відпочинку. Під ним прихильники артистки відразу почали об’єднуватися, аби разом займатися.

При цьому, прихильники зірки розкритикували її не за образ, а за сам танець, частину якого продемонструвала артистка.

У нових відео, якими Настя Каменських поділилася у себе в сторіз, вони з Потапом вирішили провести останні дні на острові, насолоджуючись підводним світом Мальдів і з задоволенням ділячись з прихильниками відео з морськими мешканцями.

Загалом пара чудово проводить час і, схоже, готова повертатися до насиченого робочого графіку Києва.

Схожі статті