Аліна Гросу знялася в екстремальному кліпі: розстріли, аварії та неймовірна історія кохання

На що тільки не йдуть зірки, аби їх роботи помітив глядач. Аліна Гросу у новому кліпі була готова стати під кулі заради ефектного кадру.

За Аліною Гросу вся країна спостерігала з її сему років. Похресниця Білик вдало дебютувала у дитячому віці, розпочавши кар’єру. Маленька кучерява Аліна з великими блакитними очима замилувала всю країну своєю щирістю.

І дорослі, і малі буквально обожнювали її кліп та пісню “Бджілка”. Трек талановитої юної співачки грав на усіх святах для дітей.

У дорослому віці Аліна продовжила свою кар’єру та постала уже в образі млосної білявки. Тоді, у 2018 році, коли доросла Гросу дебютувала з кліпом “Хочу я баса”, композиція шокувала всіх. По-перше, ніхто не був готовий, що Аліна настільки змінилася, адже вся країна пам’ятала її ще дитиною, а, по-друге, пристрасний образ викликав неабияке захоплення.

Зараз дівчині 25 років. Вона вже встигла вийти заміж та розлучитися. Єдине, що лишилося незмінним – любов до пісні та творчості.

Сьогоднішня Аліна Гросу – це лірична жінка, яка пізнала щире кохання, але встигла у ньому розчаруватися. Свій мікро-блог в Інстаграмі вона веде відповідно: ділиться новими композиціями та не забуває розповідати про головні цінності свого життя.

Аліна багато публікує про родину та вочевидь обожнює проводити разом з родичами час. У дівчини є вже похресниці.

“Як добре що у нас така велика і міцна сім’я”, – зробила публікацію з малою хрещеною донькою Гросу. 

Та ось, що дійсно вражає – відданість своїй роботі та творчості. Співачка презентувала кліп, в якому зіграла одну з головних ролей, а й відважилася на екстремальні зйомки.

Спочатку за сюжетом молода зірка постає в образі співачки, яка розважає гостей на вечірці. Проте, у відеоряді далі – вона є сильною жінкою, яка стала жертвою обставин. Героїня Аліни навіть потрапляє у перестрілку та отримує кулю.

Треба мати відвагу, щоб так майстерно зіграти поранення. Та фінал завершується щасливим кінцем.

Схожі статті