Поп-діва Тіна Кароль швидко втрачає вагу: Дан Балан розчарований та не знає, як бути

Тіна Кароль і Дан Балан знову розбурхають аудиторію новинами.

На українській естраді період новорічних свят змінив період жорстких дієт. До марафону, який ніхто не об’являв, але який все одно почався приєдналися: Джамала, Оля Полякова, Марічка Падалко, Ілона Гвоздьова і т.д. Тіна Кароль також не стала винятком. Білокура поп-діва ніколи не славилася худим тілом. Їй завжди вдавалося втримати баланс, який може вписатися будь-які стандарти краси.

Час працювати над собою

Та майонез і салати ще ніколи і нікого не щадили. Тому Тіна вирішила позбавитися від декількох зайвих кілограмів. У якості дієти вона обрала контроль інсулінових значень у стравах і виявилося, що вона вже втратила шість кілограмів.

Скріншот сторінки Тіни Кароль
Скріншот сторінки Тіни Кароль

І щоб не бути голослівною опублікувала відео з результатами схуднення. Прогрес дійсно видно неозброєним оком. Жінка струнка та підтягнута.

Цікаво, що скаже на такі зміни молдавський мачо Дан Балан. Адже, якщо спиратися на кліпи артиста, то справедливо зробити висновок, що він обожнює жінок “у тілі”. Цьому є доказом безліч відеоробіт співака.

Роман Тіни Кароль в Дана Балана

Нагадаємо, що Тіна Кароль та Дан Балан вже тривалий час підозрюються у таємному романі. Хімію між ними неможливо не відчувати, але залишається питання: чи то піар – хід для шоу “Голос”, чи то дійсно між артистами є почуття.

Попри те, що тіні Кароль приписують роман з молдавським співаком, їй не дуже пощастило із особистим балетом. Адже дівчата пустили плітки про роман співачки з Ігорем Коломойським декілька років тому.

Але ми ж не віримо пліткам, а тільки своїм очам та офіційній інформації. Тому залишається лише дивитися на факти та емоції, що відображаються на обличчях Тіни Кароль та Дана Балана, коли вони бачать один одного.

Щоб дізнатися більше про роман Дана і Тіни:

Схожі статті